Jump to content

Office program startar via konfigureringsfönster varje start av Word etc


stjohab2
 Share

Recommended Posts

Officeprogrammen startar inte på normalt sätt dvs bara startar. Varje gång ett nytt dokument skall skapas så kommer fönster "konfigurationsförlopp" upp och konfiguration körs. Detta tar tid och är väldigt irriterande. Jag kör Win 8.1 och Office 2007 Enterprise 32 bit. I Win 8 fungerade allt som det skulle. Jag har avinstallerat Office 2007 och installerat igen men det hjälper inte. Jag har kört reparera ett antal gånger också utan förbättring.

     post-18146-0-63300000-1389374286_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Tack för att du tittade på problemet som jag har via Internet funnit är mycket vanligt världen över och ingen har någon patentlösning.

Jag har alltid Windows up date aktiverat så där bör inte vara några problem. Men jag skall prova manuell uppdatering om det finns några. Jag har provat ett antal förslag från nätet med att bl.a. ändra i registret m.m men inget har hittills varit lyckat. Microsoft verkar inte ha några idéer heller om lösning på problemet. I Win 8 (64 bit) fungerade Officeprogrammen (2007 Enterprise) men inte i Win 8.1 (64 bit) Annars var det inte mycket som fungerade i Win 8 allting kraschade stup i kvarten. Jag har en 3 månader gammal Asus Ultrabook med SSD och 8 gig Ram så där bör inte finnas några begränsningar.

Link to comment
Share on other sites

Jag körde själv Office 2007 på 8.1 Betaversionen och efter Office-uppdatering hade jag inga problem längre. I den officiella versionen av 8.1 kör jag numera Office 2013 och har således inte fått dessa bekymmer. Kan dock bekräfta att problemet är vida känt via flertalet supportsidor runtom på nätet.

 

Naturligtvis menar jag att Office ska vara uppdaterat... så under Windows Update, se till att "Hämta uppdateringar för andra Microsoftprodukter" är i bockat. Misstänker att detta är gjort.

 

Mvh // Manneman

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...