Gå till innehåll

jag hittar inte ikonen för uppdateringarna


shysstkille

Recommended Posts

Hej,jag har uppdaterat från Windows 7-64 bit till Windows 8.1-64 bit och allt verkar funka som det ska förutom den lilla ikonen som visar när det finns nya uppdateringar,någon mer här som har samma problem?,jag Windows update inställt på att den ska söka efter uppdateringar men låta mig bestämma vilka jag vill ladda ner och installera.

tacksam för svar

Mvh

Peter

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Den har jag för mig är borttagen i Windows 8.1 men är inte säker på det. Men om du kollar i Kontrollpanelen eller i Datorinställningar så finns Windows Update där.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du kan se info om du har uppdateringar t.ex. när du loggar in i Windows 8.1 längst ned i högra hörnet, har själv sett det. Du kan även gå in i Kontrollpanelen och via där starta Windiws Update och söka om det finns uppdateringar att hämta hem eller inte.

 

//DAson

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Postad (redigerade)

Om du använder automatiska uppdateringar behöver du inte söka efter viktiga och rekommenderade uppdateringar. Windows Update söker efter dessa uppdateringar och installerar dem när de är klara.

Om du inte använder automatiska uppdateringar bör du själv söka efter uppdateringar minst en gång i veckan. Vi släpper vanligtvis viktiga uppdateringar en gång i månaden, men de kan även lanseras vid andra tidpunkter.

Oavsett vilka inställningar du har installeras en del uppdateringar inte automatiskt. Det gäller bland annat valfria uppdateringar och uppdateringar som kräver att du godkänner nya användningsvillkor. När dessa uppdateringar är tillgängliga får du ett meddelande från Windows Update om att de är klara att installeras.

Söka efter uppdateringar
  1. Öppna Windows Update genom att svepa in från skärmens högerkant (om du använder en mus pekar du i skärmens nedre högra hörn och flyttar muspekaren uppåt), trycka eller klicka på Inställningar, Ändra datorinställningar och sedan på Uppdatera/återställa.

  2. Tryck eller klicka på Sök nu och vänta medan Windows söker efter de senaste uppdateringarna för datorn.

  3. Tryck eller klicka på Installera uppdateringar om det finns tillgängliga uppdateringar.

    Läs igenom och godkänn licensvillkoren och tryck eller klicka sedan på Slutför om det behövs.

    Obs!
    • Du kanske måste starta om datorn för att kunna slutföra installationen av en del uppdateringar. Spara och stäng alla filer och program innan du startar om så att du inte förlorar något.

     

    //DAson

 

Redigerad av DAson
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...