Jump to content

Gudars skymning!


Janie

Recommended Posts

Har fått min nya dator med Vista Home premium installerat. Det mest osannolika fel uppstod från första sekund. Sysdump när jag startade media player eller nåt spel. Okej så jag uppdaterade alla drivrutiner och media player funkade till slut. Installerade om spelen..sysdump igen. Rotade länge och väl och klurade ut att Away Mode Drivern var skadad(?!). Uppdaterade. Fick sedan ett kompatibilitetsfel med Norton trots att det var korrekt version, avinstallerade och kunde sen inte starta Vista alls. Startade om cirka tio ggr och det kraschade och fick den meddelande "Window startade oväntat om..bla bla bla..". i felsäkert läge upptäckte jag att nu hade processor drivrutinen skadats. Mera uppdateringar. Fick till slut alla spel att fungera...ända tills det var dags att spela. Då började Punkbuster-problemen. Sen kom problemen med Logitechs drivrutiner för webcamen. Jag blir galen!

Mest irriterande av allt är att så fort datorn hittat en lösning på problemen och jag (mer eller mindre i extas) ska kolla rapporten och få lösningen så kan lösningen inte visas eftersom "Du är inte ansluten till internet". Märkligt nog satt jag på internet och letade igenom micro-craps hemsida efter lösningar på en del småfel i Office samtidigt.

Ska det vara så här? Är det fler än jag som allvarligt funderar på att gå tillbaka till XP?

Link to comment
Share on other sites

Självklart ska det inte vara på det viset och det verkar som att du råkat ut för allt man kan råka ut för, en hel del otur skulle jag vilja påstå. Vad är det för dator/moderkort du har? Uppgraderat BIOS? Inte för att BIOS-uppgradering hjälper mot problemen med när du söker efter lösningar på problemrapporter men det är ju allitd bra att ha :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...