Jump to content

Fönster "laddas om"- Vista


Icanos

Recommended Posts

Har stött på ett väldigt mysko problem. Jag kör själv vista på två burkar hemma där en av dem är ett hemmabygge (flyter på kanon) och en är en Fujitsu Siemens Scaleo X, har stött på ett väldigt mysko på Scaleo-burken. Nästintill varje dag så händer det att det aktiva fönstret börjar flippra, nästan som att man håller in F5. Öppnar man aktivitetshanteraren så ser man att processer som explorer.exe, dwm.exe och det aktiva programmets processoranvändning flipprar dramatiskt mellan 0-100%. Är det någon som stött på detta problem och har någon lösning? Trodde först det var någon knasig gadget i sidebaren, men det verkade inte heller vara problemet då jag provade köra utan den... Det händer oregelbundet och den enda lösning jag hittat på problemet är att logga ut alt. starta om.

Sen har den också, efter att man startat om när detta händer börjat bete sig väldigt konstigt vid uppstart. Ibland kommer det upp att den inte hittar något bootmedia och man måste i med vista-skivan för att reparera, andra gånger så kommer den till vista-bootloggan och sedan startar den om igen och man måste igen i med vista-skivan. Någon som stött på det?

// Marcus

Link to comment
Share on other sites

Vi kör ett Geforce 7800GTX på den datorn. Om jag inte är helt ute och cyklar så har jag för mig att det började efter att vi installerade de senaste drivrutinerna från nVidia. Jag är dock inte säker, men vi provade att ta "Avinstallera drivrutin" i enhetshanteraren, dock hjälpte det inte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...