Jump to content

Återställa säkerhetskopia från Norton Ghost 12.0?


mille62

Recommended Posts

Har Vista på en ny "hemdator" och behövde göra en backup för att göra en ominstallation av Vista för att kolla upp ett ev mjukvarufel till DVD-brännaren. Nu är den utbytt på garantin och mycket bekymmer för ingenting. Gjorde en backup på både C & D. Efter ominstallationen så försvann återställningpunkterna (går att få till dem manuellt har jag upptäckt) vilket löst sig men dessvärre så går det trögt med att få återställt C & D.

Operativsystemet och datorn fungerar ua så det behöver inte återställas men all musik, foto, filmer, dokument, program osv osv. Det skrivs om Bios och återsällningskiva (finns ingen och borde inte behövas då datorn startar). D verkar fungera i nuläget och kanske inte behöver återställas men värre är det med C och då speciellt vissa delar av den. Finns det någon som kan ge ett par handfasta råd?

Mvh/Mille62

Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken

Link to comment
Share on other sites

Vad jag ser ut att behöva är en sk Boot och Recovery CD så att jag kan gå in i Bios för att återställa datorn med de filer som C bestod av innan jag gjorde den här totala systemåterställningnen. totalt i onödan. Köper gärna en kopia av någon vänlig själ. Mvh / M

Link to comment
Share on other sites

Jag är inte riktigt med på vad det är du har gjort, varför och hur! :) Du har som jag förstår det tagit en backup av dina hårddiskar med Norton Ghost, och sedan installerat om datorn med Windows Vista. Vart och vad har du läst om BIOS och återställningsskiva? Du menar också att du har problem med att få tillabaka dina bilder osv, vart sparade du dessa?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...