Sandstone50

Medlem
 • Innehållsantal

  733
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

1 följare

Om Sandstone50

 • Rank

 • Födelsedag 11 Mars

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  www.novinordic.com
 • ICQ
  0
 • Skype
  ingegerdn

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm, Vasastan
 • Intressen
  Min vovve Dessi, Cavallier king Charles spaniel

Senaste besökare till profilen

6 411 profilvisningar
 1. Sandstone50

  Fabriksåterställning

  Tack för all info, ska ta tag i detta efter semestern (har aldrig haft W10 på den dator jag ska försöka få liv i ...)
 2. Sandstone50

  Fabriksåterställning

  Inte W10, bara 7 och det följde väl med datorn, så inga koder eller nycklar till Windows 7 heller tyvärr. Ska ladda ner Jelly beans och se vad det är för program :-)
 3. Sandstone50

  Fabriksåterställning

  Säja vad man vill killar, men nån windows 7 har jag inte nån nyckel till, så hur laddar jag ner en ny ? och om jag inte får bort den gamla, ska jag då ladda ner en ny variant på ett usb minne och genom att installera den från usb, köra över den gamla knäppa som jag inte får bort? Tänk på att jag inte är världens bästa på detta Hur stort USB kommer jag att behöva ? Och gärna en länk till var jag hittar ett Winows 7 att ladda ner - eller 10 ??
 4. Sandstone50

  Fabriksåterställning

  Ok, men om jag försökt göra två återställningar som inte tycks fungera, hur gör jag då ???
 5. Nu är de daxigen - jäkla virus eller liknande Öppnade på skoj min gamla Acer och försökte fabriksåterställa den 2 gånger men det gick inte. Istället kom det upp ett stort meddelande om att jag genast skulle ringa ett svenskt supportnummer för att datorn var hackad. Det ringde en del klockor, men eftersom numret var svenskt så ringde jag. På det svenska numret - som ringde tillbaka för en stund sedan - 0762899452- pratade man nån typ av asiatisk engelska och skulle vara representanter för Microsoft. Jag skulle i slutänden ge dom mitt kreditkortsnummer och betala för servicen med ca 1000sek. Vilket jag inte gjorde och det är jag ju så klart glad för ... MEN, jag skulle gärna vilja fabriksåterställa om du har nåt knep ?? Det är bara W7i den och hade ju varit bra med W10, men det är väl knappast möjligt ?? Vet inte vad som är kvar i datorn efter en återställning OM det nu skulle kunna fungera..... För övrigt var det ju ett bra tag sedan´jag´var inne på sidan, så man känner inte igen sej. Tack på förhand. Förväntar mej inget svar under fotbollen :-)
 6. Sandstone50

  Open Office

  Tack, ska testa det:-) nu behöver jag bara veta vart jag hittar ett sis dokument/ affärsdokumentmall ?? :-) som jag kan ta in i programmet nån ide ??
 7. Sandstone50

  Open Office

  Tack, ska testa det, håller på med en uppdatering via länken du gav mej, men det tar en otrolig tid detta, hoppas grannen uppskattar all tid jag lägger ner :-)
 8. Sandstone50

  Open Office

  Tack, tyvärr laddade jag ner den engelska varianten och där hittar jag ingen linjal eller rutnät, måste jag börja om då tro ?
 9. VAR hittar jag linjal och rutmönster ??
 10. Gomorron, när jag kopierara en länk från nätet och skickar den till en kompis : http://www.grupomahersol.es/se/kopa-ett-hem/lagenheter/costa-blanca/orihuela-costa/mirador-de-villamartin-5.html så får mottagaren detta felmeddelande : Det gick inte att hitta DNS-adressen till servern för goog_2096001984. Om man däremot kopierar länken och klistrar in den, så fungerar det, men det kan ju inte mottagaren veta som bara får upp felmeddelandet. Hur kan detta komma sej och hur kan man försäkra sej att detta inte händer igen - måste man kolla alla mail man skickar som innehåller en länk som man vill att mailmottagaren ska kolla på ?? Flytta gärna inlägget där det hör hemma
 11. Sandstone50

  Gmailen i telefonen

  Jobbar på det, det är nog i rätt riktning, det där med dom 3 prickarna :-)
 12. Sandstone50

  Gmailen i telefonen

  Låter ju nog så enkelt JoWa, men om jag gör som du säjer så får jag bara upp teefonkontakterna :-(
 13. Sandstone50

  Gmailen i telefonen

  Gomorron, nån som vet hur man får tillbaka möjligheten att gmailen fyller i mailadresser i telefonen som tidigare använts ? -När man endast fyller i ett par av de första bokstäverna
 14. Kan inte lämna personligt PM via din sida så jag får meddela det här: Att du har en länk till en personlig hemsida under din profil är helt OK men att ha det som en signatur i varje inlägg du gör är inte tillåtet enligt forumreglerna. För att göra det så måste du ha tillåtelse av sajtägaren. Har redigerat din profil. // Manneman

 15. Detta är Princessan Desiree !!

  Lika bestämd som hon ger intryck av,

  Men världens goaste :-)