Sandstone50

Medlem
 • Innehållsantal

  728
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

1 följare

Om Sandstone50

 • Rank

 • Födelsedag 11 Mars

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  www.novinordic.com
 • ICQ
  0
 • Skype
  ingegerdn

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Stockholm, Vasastan
 • Intressen
  Min vovve Dessi, Cavallier king Charles spaniel

Senaste besökare till profilen

6 286 profilvisningar
 1. Open Office

  Tack, ska testa det:-) nu behöver jag bara veta vart jag hittar ett sis dokument/ affärsdokumentmall ?? :-) som jag kan ta in i programmet nån ide ??
 2. Open Office

  Tack, ska testa det, håller på med en uppdatering via länken du gav mej, men det tar en otrolig tid detta, hoppas grannen uppskattar all tid jag lägger ner :-)
 3. Open Office

  Tack, tyvärr laddade jag ner den engelska varianten och där hittar jag ingen linjal eller rutnät, måste jag börja om då tro ?
 4. VAR hittar jag linjal och rutmönster ??
 5. Gomorron, när jag kopierara en länk från nätet och skickar den till en kompis : http://www.grupomahersol.es/se/kopa-ett-hem/lagenheter/costa-blanca/orihuela-costa/mirador-de-villamartin-5.html så får mottagaren detta felmeddelande : Det gick inte att hitta DNS-adressen till servern för goog_2096001984. Om man däremot kopierar länken och klistrar in den, så fungerar det, men det kan ju inte mottagaren veta som bara får upp felmeddelandet. Hur kan detta komma sej och hur kan man försäkra sej att detta inte händer igen - måste man kolla alla mail man skickar som innehåller en länk som man vill att mailmottagaren ska kolla på ?? Flytta gärna inlägget där det hör hemma
 6. Gmailen i telefonen

  Jobbar på det, det är nog i rätt riktning, det där med dom 3 prickarna :-)
 7. Gmailen i telefonen

  Låter ju nog så enkelt JoWa, men om jag gör som du säjer så får jag bara upp teefonkontakterna :-(
 8. Gmailen i telefonen

  Gomorron, nån som vet hur man får tillbaka möjligheten att gmailen fyller i mailadresser i telefonen som tidigare använts ? -När man endast fyller i ett par av de första bokstäverna
 9. Vista som snart ska "dö" Vad Göra Nu ??

  Förståeligt....låter nästan som om man borde skrinlägga aktiviteten och köra så länge det går på Vista, för det är väl bara uppdateringar och support som försvinner ??
 10. Vista som snart ska "dö" Vad Göra Nu ??

  OK, det var ju bra att veta. Vad man behöver få tag på istället är då en W 8,1 till ex. eller vad föreslår du ?
 11. Vista som snart ska "dö" Vad Göra Nu ??

  Tack Cecilia, då ska jag bara se om jag hittar mera info om hur man går till väga- jag brukar ju kunna strula till det . Man skulle inte kunna klona hela "huvud"datorn man normalt jobbar i, spara på ett usb och köra in i lilla datorn, vilket ju iofs skulle vara suveränt, för då skulle jag ju ha samma info i båda datorerna. Skulle det fungera ?? Eller ??
 12. Vista som snart ska "dö" Vad Göra Nu ??

  OK Cecilia, det är väl just det jag har hunnit läst mej till, men det skrivs ju också en massa om att man borde/måste gå via W7 eller W8 innan man uppgraderar till W10, men det kan man alltså slippa/ hoppa över då ?
 13. Fick just syn på rubriken att Vista ska dö snart och fick för mej att ta fram en liten dator som jag inte använt på länge med just Vista installerat. Tog genast tag i att rensa datorn från ALLT- till fabriksinställning, men vad kan jag göra nu ?? Känns ju som en liten utmaning , men behöver hjälp... SÅ, vad kan jag göra ?? Kan man uppdatera till Windows 10 ?? Eller måste Vista bort först ?? Kan jag kopiera Windows 10 från min nyaste dator och använda ? Denna lilla Vista, bara 13" är ju i storleken jättebra för resor om man vill ha större skärm än telefonen. Så tips please, please, please !!
 14. "anti" Skype ??

  Helt suveränt, och man kan ha samma konto i mobilen som i datorn kan jag tänka mej
 15. "anti" Skype ??

  Måste genast kolla, TACK !!! , snabb fråga JoWa, hittar inte infon. Det man betalar €10 som lägst, är det tills man ringt upp beloppet eller är det per månad ??