Gå till innehåll

Drumble

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Drumble's Achievements

(1/8)

  1. Samma fel uppkommer med Microsoft Uppdate.
  2. Föreslår dig att prova följande: En guide på engelska: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...cname=c00882383 Angående ditt problem: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...093〈=sv Hoppas detta fungerar! Lycka till!
  3. Du kan även testa CCleaner som du finner här: http://www.ccleaner.com/ Med programmet rensar du hela ditt system på allt onödigt, tillfälliga internetfiler, och annat som tar upp onödig plats på hårdisken. Du kan även rensa registret med CCleaner. När du utfört dessa moment, kommer du märka att din dator blivit en aning snabbare.
  4. Då har du inte läst ordentligt när du läste första inlägget: "Har testat allt som felnummret hade att erbjuda som syns på bilden." det vill säga det som händer vid besöket av Windows Update hemsidan.
  5. [Felnummer: 0x800A01B6] Det har inträffat ett problem och den begärda sidan kan inte visas. Via länkarna nedan kan du söka information om problemet. Självhjälp: Vanliga frågor och svar Sök lösningar Diskussionsgrupp om Windows Update Hjälp/assistans: Microsofts onlinesupport (kostnadsfritt för frågor som rör Windows Update)
  6. Testade detta också nu. Problemet försvann inte. Samma felnummer visades när jag gick till Microsoft update Kommer väl aldrig mer kunna uppdatera...........suck.............
  7. Tack du!, Har dock provat det och problemet löstes inte. Tycker detta problemet är mycket märkligt. Man ska, tycker jag kunna komma åt deras Update hemsida utan minsta problem. Datorn är en Fujitsu Siemens köpt med förinstallerad version, Xp Home Edition följde med på cd skiva. Därifrån den installerade jag Xp på nytt.
  8. Hej! Har installerat Windows Xp Home Edition på nytt därmed även formaterat. Nu kan jag inte komma åt windows update hemsidan (se bild) så att jag kan updatera. Har testat allt som felnummret hade att erbjuda som syns på bilden. Har inte den blekaste aningen om vad som är felet. Antar att detta är ett problem som kommer att kvarstå?
×
×
  • Skapa nytt...