Gå till innehåll

R Hansson

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

R Hansson's Achievements

(1/8)

  1. Japp. Det betyder att om du använder mer än 20 GB så sänks farten till 200 Kbps, men du kan fortsätta surfa som vanligt månaden ut. Det går att uppdatera programvaran till ditt modem. Telenor har lite lägre fart (3Mb) men i gengäld helt obegränsat anta GB i månaden. http://www.telenor.se/privat/mobilt-bredband/mobilt-bredband-kontant/index.html Som du ser kan man hela tiden ladda ned senaste programvaran, 3 kör säkert med något liknande. Dessutom är du helt anonym när du kontantsurfar.
  2. Jag letar efter drivrutiner till ett ATI Radeon 9600, det kan finnas på ATI's hemsida, vad vet jag. Nu förtjänar jag ingen hjälp Manneman, för nu är jag lat. Och hjälper du mig så gör det varken till eller ifrån, kan jag inte göra en så simpel sak som att själv gå in och titta på sidan jag nämner, förtjänar jag ingen hjälp, eller hur? Och hjälper du mig får du en spark i baken på känt Nicklas maner.
  3. Man använder inte Mozilla Firefox för att den är snabbare än IE utan för att den kan så otroligt mycket mer tack vare tilläggen. Dessutom är den snabb som en bonus kan vi säga.
  4. Är NOD32 så bra som OlleBull säger så kan man nog inte göra fel. Jag skall ha Mcafee i åtanke också nu när jag skall köpa nytt antivirus.
  5. Vilken tur att du hade en fungerande läsare vid sidan om då. Jag använder själv inte IE då jag anser den undermålig sitt syfte. Man vill ju helst ut och surfa med en fungerande läsare och då faller valet på Mozillas Firefox, en läsare som fungerar i ur och skur. Jag fick tipset att använda den av en bekant och har använt läsaren sedan dess. För att få IE att fungera kanske den borde installeras om helt och hållet.
  6. NOD32 skall vara väldigt bra och jag har funderat på att köpa det. Nu använder jag AVG.
×
×
  • Skapa nytt...