Gå till innehåll

Lasse M

Medlem
  • Innehållsantal

    36
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Lasse M

  1. webcompanion fixade problemet, nu får jag meddelande om någon försöker installera reklamprogram och om någon försöker ändra min startsida Tack Cecilia
  2. Det har jag gjort med allihop, men min fråga var hur man kan skydda sig mot bakgrundsinstallationer när man installerar ett helt annat program ?
  3. Jag fick aldrig valet utan det installerades ändå
  4. Hur kan jag stoppa externa program (typ reklam) att lägga till tillägg i IE utan mitt godkännande? Hur kan man stoppa externa program från att ändra min startsida?
  5. Tack, det funkar nu.
  6. Lasse M

    Ny flik

    När jag klickar på Ny Flik eller knappar ctrl N så kommer en sida upp om Ofta besökta sidor istället för min startsida. Detta uppkom sedan en kort tid tillbaka(ev en uppdatering?). Går det att ändra? Jag kör IE 11 i Windows 7.
  7. Har haft detta problem flera ggr. Utöver att ändra i internetalternativ, så måste man också ändra i egenskaper för IE där det står startar i. Där finns det 2 http: adresser, och man tar bort den man inte vill ha.
  8. Hur får jag bort rutan sekretessrapport varje gång jag byter sida i IE ver 11 ? OS = windows 7
  9. nu funkade det ? HALMessage.wav
  10. Försöker ladda upp men det misslyckas. Har provat flera filer men får "This upload failed"
  11. yes den fungerar, hur gör jag för att ladda upp den filen som inte fungerar?
  12. Ja den fungerar i mediaspelaren
  13. Kollade i kontrollpanelen, och där finns den wav-fil, som jag vill ha, angiven, men det hörs inget när jag testar, men väljer jag en windows standard ljudfil, så funkar det. wav filen som jag har valt har fungerat förut.
  14. Har haft en ljudsignal för inkommande mail förut, men inte nu. Hur gör jag för aktivera och välja ljudsignal förutom att ha kryssat i "Avge ljudsignal för inkommande mail" ?
  15. Tack för hjälpen gsb, bytte , till . Nu verkar det funka.
  16. Får denna felkod när jag försöker köra en säkerhetskopiering
  17. Har kollat på Nikons support och där står det att win7 har en verifierad o godkänd drivrutin till denna kamera, därför skickas det inte med någon på cd:n. Där fanns dock en reservation i att ansluta kameran via en USB-hub, som jag hade gjort. Jag har nu anslutit kabeln direkt i datorn och det verkar fungera bra Tack för engagemang o all hjälp
  18. Den programvaran jag fick till kameran är viewNX2, o på den cd:n finns inga drivrutiner. Det jag gör som jag nämnde tidigare är att installera om microsofts drivrutin varje gång jag ska tömma kameran. Det är enklare än att montera ut minneskortet varje gång. Jag tror att usb-drivrutinerna krockar på nåt sätt
  19. Jag ansluter till samma port Win7 använder en standard drivrutin automatiskt när jag ansluter kameran. Det följer inte med någon speciell. Har kollat på Nikons hemsida, och där finns inga drivrutiner vad jag kan se Programvaran som följer med är endast till för överföring och bildbehandling har kollat cd:n o hittar inga drivrutiner på den
  20. Hej Jag får felet "Det går inte att initiera drivrutinen för den här enheten. (Kod 37)" när jag ansluter min kamera modell Nikon D5200 via usb Jag installerar om drivrutinen på nytt o då fungerar det Jag måste göra detta varje gång jag ansluter kameran. När jag stänger av kameran så försvinner enheten från enhetshanteraren Varför?
  21. Ok, men om man nu vill använda Microsofts media player, så måste nån tänkt till om hur det ska fungera.
  22. De program och inställningar fungerar inte på min dator utan mer ingående instruktioner
×
×
  • Skapa nytt...