Gå till innehåll

Snoffa

Medlem
  • Innehållsantal

    277
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Snoffa

  1. Hej! Har under det senaste månaderna råkat ut för blåskärmar i tid och otid. Men jag upplever att det sker mest när jag spelar. Skulle bli så glad om någon med kunskap kunde hjälpa mig att ta reda på varför. De två senaste gångerna har jag fått felkoderna PFN_LIST_CORRUPT och BAD_POOL_HEADER. Är lite osäker på vad som behövs för att göra en proper felsökning men jag har adderat de två senaste dumpfilerna som vart skapad + en dxdiag på min datorspecifikation. Hojta gärna till om det är något mer ni behöver 030217-8625-01.dmp 030117-8984-01.dmp DxDiag.txt
  2. Det där reglerar väl bara om man trycker på dom fysiska knapparna och inte mjukvaran.
  3. Det verkar som du försätter datorn i någon form av vänteläge. Hur stänger du av datorn?
  4. Precis som göte säger så behövs inte iTunes längre för att kopiera över bilder/filmer från telefonen. Om du har windows 10 så ska drivrutinerna installeras automatiskt, såvida din dator är uppkopplad till internet och din iphone/ipad ska dyka upp som en flyttbar enhet i din utforskare (windows+E).
  5. Nu finns äntligen Samsung Magician 4.8. Nya versionen ger bla stöd för Rapid Mode i Windows 10 för ssd'er från Samsung. Just nu så har Samsung satt en nedladdningsgräns på hur många som kan ladda hem nya versionen från hemsidan per dag, lyckligtvis han jag ladda hem den nya versionen i morse. Om ni vill så kan ni ladda hem den från min dropbox här Väl mött!
  6. E-son! Du ska ha dagens ros Tack tack
  7. Vilka ikoner är det du tänker på CGD?
  8. Hej. Finns en sak jag stör mig något grönjävulskt över i Windows 10 och det är snabbkommandot Win + E som öppnar upp "Snabbåtkomst" istället för "Den här datorn" finns det något enkelt eller svårt för den delen, sätt att fixa detta?
  9. Äntligen, fann även på Åtgärdscenter ikonen där, tack för hjälpen
  10. Det sistnämnda var det som gällde för mig. Tack Cecilia Hmm, du får gärna utveckla detta, vart på datorn kan jag verifiera mitt konto?
  11. Då har jag kört med Windows 10 i två dagar snart och börjar få lite ordning på det hela. Men det finns tre saker som jag hoppas kan bli bättre (för mig personligen). Vi kan börja med Åtgärdscentret nere vid klockan, går den funktionen att ta bort helt och hållet? När vi ändå är och tassar nere vid klockan så undrar jag hur sjuttsingen kan jag visa fler ikoner än bara tre? Just nu döljs dom ikoner jag verkligen vill kunna se nere vid klockan. OneDrive har jag varit en flitig användare utav sen Microsoft släppte tjänsten och har således en hel drös med kort jag tagit med mobilen och som synkas mot OneDrive. Men som det är just nu så är C:\Users\*användare* default för vart filer ska synkas på datorn. Finns det är bra lösning för att ändra detta? Registerändring kanske? Hoppas någon vänlig själ kan bistå med lite hjälp i detta. Väl mött /Kristoffer
  12. Tjena. Har via jobbet fått en dator där windows 7 Ultimate är installerat. Valde att ta hem svenska språkfilen för att köra systemet på svenska. Men har under tidens gång märkt av att många ord fortfarande står på Engelska. Så finns det möjlighet att lokalisera språkfilen och sen ändra / korrigera ord själv? Tacksam för svar.
  13. Jag har två datorer med Enterprise i mitt nätverk. Dator ett som är kopplad till min tv där jag skapade hemgruppen som jag vill gå med i med min andra dator. Dator två, där jag nyligen har installerat Enterprise och har problemet med att gå med i en hemgrupp och/eller skapa en hemgrupp.
  14. Nej, det är precis den rutan jag inte kan få fram. Har testat allt.
  15. Det är just det som är problemet, jag hittar inte gamla hemgruppen och kan således inte ta bort den. Kan heller inte skapa någon ny på någon av datorerna.
  16. Har genomgått hela felsökningsproceduren utan resultat och klockan går exakt lika på båda datorerna.
  17. Dokumentet hjälpte mig inte att eliminera felet, men fick mkt bra info för att fortskrida efter att problemet är löst. Så du ska ha tack ändå
  18. Hej. Sökte igenom forumet och fann en del trådar som handlade om just hemgrupper, men ingen av dem passade mitt problem så jag skapar en ny tråd angående detta. Jo, igår så installerade jag om min dator till Windows 7 Home premium 64bit. La in min dator i en hemgrupp som skapats på en annan dator i mitt hem. Kom senare på att att versionen av OS't jag installerade inte hade stöd för språkfiler så jag installerade om datorn ytterliggare en gång och valde istället Windows Enterprise 64bit. Efter den senaste ominstallationen har jag inte kunnat gå med i den hemgrupp jag tidigare skapat på den andra datorn. Får ett felmeddelande av något slag. Bild Hat kört igenom felsökningen utan något resulatat. Så jag ber er, hjälp mig lösa detta. ===Tillägg=== Kan tillägga att min dator har samma namn efter båda ominstallationerna, kan detta påverka?
  19. Ah det är så det styrs alltså. Men då ska jag ta och kika igenom på Deviant Art och den sida du länkar till Tack tack!
  20. Förklara gärna vad som var galet så andra med liknade fel kan få hjälp Annars var det bra att du hittade felet
  21. Hejsan. Har sökt på nätet efter hjälp med att göra meddelandefältet helt transparent. Någon här som vet hur man går till väga? Bifogar en bild på vad jag vill ha transparent.
  22. Okey så det är i BIOS alltså, då ska jag ta och leta fram manualen för moderkortet och den starta om dumburken Tack för informationen.
  23. Hej. Gjorde en systemrequirement på http://www.systemrequirementslab.com där listar den mitt grafikkort som 2.67gb minne, men egentligen har kortet bara 1gb minne. Jag misstänker att grafikkortet snyltar ifrån mitt ramminne? Går det att stänga av?
  24. Nej du behöver inte avinstallera IE8. Installationen av IE9 kommer att ersätta IE8. Skulle du ångra dig efteråt så kan du via kontrollpanelen och Lägg till / ta bort program avinstallera IE9 och få tillbaka IE8
  25. Hejsan. En säljare på företaget där jag jobbar ringde mig för någon dag sen och var lite brydd över ett gäng läskvitton hon fick ifrån en kund. Hon hade kontakt med kunden i november 2010, där det mailades en del innan affären var i hamn. Under tiden så lästes mail och hon fick läskvitton ifrån honom. Men så i måndags så fick hon läskvitton på samtliga mail som skickades då, igen. Min fråga är till er är, kan man göra mail olästa, sen öppna dem igen och då skickas ett nytt läskvitto?
×
×
  • Skapa nytt...