matssportlife

Medlem
 • Innehållsantal

  101
 • Gick med

 • Besökte senast

Om matssportlife

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Höganäs

Senaste besökare till profilen

2 083 profilvisningar
 1. Hej Finns det något att göra när det inte finns någon Windows installerat? i detta fall var dator en Windows 7 från början men uppdatera till Windows 10 han som äger dator har inte gjort någon säkerhetkompering. Och jag har bara till min dell som jag antar att det inte kommer att funka med den datorn.
 2. Är bara för företag inte för privatpersoner tydligen
 3. Ja jag har kollat på dell.com
 4. Hej nu vet jag inte om det blir helt rätt ställe. till saken är att jag försöker att hitta tangentbord till min dell 15 3000 serien har kollat lite men hittar bara med ett O och inte med Ö kanske nån som kan hjälpa mig med det?
 5. Hej hur tar man bort det då jag ska lämnat tillbaka datorn
 6. Hej jag undrar varför min skärm blir så här som bilden visar när jag minimera det är när jag ska ha upp det igen. blir typ svart ruta
 7. Hej ja nu vet jag inte om detta är rätt forum alls. Finns bilder på dvd skivan som jag skulle vilja komma åt men jag vet inte hur man gör det. Jag gjorde ett bildspel fil typ UDF2 eller vob fil och jag har bara dom bilderna på skivan.
 8. Det gick så bra håller så länge det gör har bytt batteri
 9. Nästa lika men inte riktigt. bifoga en bild vit färg är som den ska sätta fast på röd färg som är som bilden visar ska metall biten sitta.
 10. Den sitter motsatta på min än vad bilden visar. på under sidan då
 11. Jag tyckte win 9 såg bättre ut än 8.1 i alla fall. Jag hade lättare att hitta sakerna i win 7 än 8.1 men det handlar väl om vane sak med tror jag. Men tänker inte windows i alla fall
 12. En metall bit lossnade när jag tänkte köpa ett nytt batteri skulle man kunna löda på den metall biten igen tro. Kolla bilden som jag bifogar.
 13. Jag får kolla runt lite se vad som kan tänkas.