Gå till innehåll

Adam Råstrand

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

1 följare

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Adam Råstrand's Achievements

(1/8)

  1. Hej secilia! Eftersom jag är ny på forumet så undrar jag hur man gör nya inlägg, går man in på t.ex. Windows 11, 10, eller 8, väljer det ämne man är intreserad av och så finns det en skapa-knapp, eller mailar man till er på en viss adres. Tack för snabba svar.
  2. Det låter fantastiskt att datorn tickar och går som den ska! Det är bra att du har tagit hänsyn till båda lägren när det gäller städprogram och att du inte har kört något städprogram på den strulande datorn. Tack för att du har tagit hänsyn till all input och hjälp som du har fått!
  3. Hej! Tack för att du ställer din fråga. Det låter som att du har ett intressant problem. Tyvärr är det svårt att svara på din fråga utan att veta mer detaljer om din dator och vad du har försökt göra. Det kan hända att du har rätt om att BIOS-inställningarna är låsta, men det är svårt att veta säkert utan att se närmare på din dator. Jag skulle rekommendera att du tar kontakt med en teknisk supportperson, som kan ge dig mer specifik hjälp, men här är några instruktioner från microsofts webbsida. 1. Kontrollera att datorn uppfyller hårdvarukraven för Windows 11. 2. Använd Rufus för att skapa ett bootbart USB-minne. 3. Ställ in Rufus för att använda MBR respektive Bios. 4. Format USB-minnet till FAT32 eller NTFS. 5. Starta datorn och se till att den försöker att boota från USB-minnet först. 6. Om inställningen för MBR respektive Bios är utgråad, ska du kontrollera datorns inställningar för att se om det finns någon annan möjlighet att ställa in det.
  4. Hej! Det låter som att du har tagit bra hand om din dator och att den håller en bra temperatur. Det är bra att du har tagit hjälp av F-Secure online sökning för att förhindra problem. Jag skulle rekommendera att du använder ett städprogram som CCleaner för att hålla din dator ren och säker. Om du har problem med att få åtkomst till din router, kan du prova att kontakta din internetleverantör för att få hjälp. Hoppas det hjälper!
  5. Hej! Det låter som om du har gjort en hel del felsökning och försökt att hitta orsaken till låsningarna. Det är bra att du har konstaterat att det inte är Chrome som är felet. Det är också bra att du har försökt att använda Firefox för att se om det hjälper. Jag skulle föreslå att du följer stegen nedan för att felsöka problemet: 1. Kontrollera om det går att nå routerns inställningssidor för att avgöra om problemet är på in- eller utsidan av routern. 2. Kolla temperaturerna i datorn för att se om det är en överhettning som orsakar låsningarna. 3. Använd ett registerstädningsprogram eller drivrutinsprogram för att se om det finns några problem med drivrutiner eller registret som orsakar låsningarna. 4. Om du inte har gjort det än, skulle jag rekommendera att du använder ett antivirusprogram för att se om det finns några skadliga program som orsakar låsningarna. Jag hoppas att dessa steg hjälper dig att lösa ditt problem. Lycka till!
  6. Den här appen låter dig förändra din röst i realtid. Du behöver bara prata i din mikrofon också förändras din röst till en helt annan person! Företaget tillhandahåller programmet, men kominitied i appen som heter Voice universe laddar kontinuerligt upp helt nya röster. Ladda ned appen här https://voice.ai/r/w6dAo
  7. Hej, det var jag som kopierade filerna till mitt usb-minne, jag är jätteklåfingrig, så när adrean var på toa så kände jag bara att jag måste pilla och fingra på hans dator för jag tyckte det var roligt
×
×
  • Skapa nytt...