Gå till innehåll

Thord

Medlem
  • Innehållsantal

    74
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Östersund

Senaste besökare till profilen

159 profilvisningar

Thord's Achievements

  1. Om den är så ny så är det väl bäst att vänte lite då MS verkar ha gjort dåliga uppdateringar lite för ofta senaste halvåret. Det verkar som att jag har haft en stor portion tur som inte har drabbats problemen som varit den senaste tiden. Thord
  2. Jag har inte tagit så stor notis om vad som har varit de exakta problemen, men ett som jag har lagt på minnet att man efter uppdateringen inte kunnat loggat in på datorer med W11. Det har varit fler problem vad jag har förstått. Jag har inte fått något från Windows update om uppdatering förrän nu så jag har inte brytt mig.
  3. Thord

    Vågar jag?

    Hej alla, det har ju nu ett tag florerat ett antal varningar och info om krascher när Windows update har gjort uppdateringar till både W10 och W11. Värst verkar W11 ha råkat illa ut. Nu vill Windows update uppdatera på min W11 maskin med KB5035853, men jag vet inte om jag törs tillåta den att gör det. Är det någon som vet om den är en säker uppdatering? //Thord
  4. Nu så skulle jag ta itu med lösningen mbgtmari har publicerat i den här tråden. Och utan att jag har gjort något på datorn så testade jag på kul Kalkylatorn som och är en mjukvara som drabbas av det här felet. Kalkylatorn hoppade igång utan problem vilket den inte gjort tidigare. Så jag installerade Microsoft Foton igen och nu fungerade det som det ska. Men det här var ju enkelt 🤪
  5. Tack för informationen. Jag har inga lödkunskaper över huvud taget eller elektronikkunskaper. Det enda jag vet är att fukt/vatten inte går ihop med datorer eller telefoner så därför blev väldigt nyfiken när jag såg något som rann över moderkortet.
  6. Hej alla, jag satt och tittade på en Youtube video https://youtu.be/AUaJ8pDlxi8?si=893HEZ4PnZVmeK4b och ca 14:13 in i videon så är det någon vätska som flödar över kortet. Vad är det för vätska? I en annan video så sitter samma person och beklagar sig över vattenskadade datorer så det där kan väl inte vara vatten eller dyl?
  7. Jag hittade videon före jag hittade inlägget här på forumet och jag hade nog redan då börjat ge upp felsökande. Orken är inte vad den borde vara
  8. Det är från 03:57 ca in i videon som jag pratar om som jag försöker följa. Och jag kan säga som parentes att den där fake varningen, som jag hittade nu, tror jag inte på då bl a Paint inte fungerade innan jag tittade på den här videon. Commands: Get-AppxPackage Microsoft.Windows.Photos | Remove-AppxPackage Get-AppxPackage Microsoft.Windows.Photos -allusers | select PackageFullName Add-AppxPackage -register "C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.Windows.Photos_16.302.8200.0_x64__8wekyb3d8bbwe\AppxManifest.xml" -DisableDevelopmentMode Vid det andra commandot ska jag, om jag fattat det rätt, få den text som ska bytas ut som jag ovan har märkt ut med fetstil ovan, men när jag klistrat in det och kör den raden får jag upp att den platsen inte finns. Nu känns inte det här så viktigt längre då jag har installerat Infrawiev64 och det fungerar för mig. Är det här något som bara drabbar W10 eller förekommer det även i W11?
  9. Vid steg två så kopierar jag en text som jag tror pekar på en fil eller plats som då ska finnas, men när jag då i steg tre klistrar in det enligt instruktionen så får jag ett felmeddelande och att platsen/filen inte finns. Jag är mest nyfiken på om det felet bara dyker upp hos mig. Men är det någon här som lyckats att få bort det här felmeddelandet Filsystemfel (-2147219196)?
  10. Jag försökte lösa mitt problem med hjälp av https://youtu.be/enIJQCUixGI?si=wLBniO50TOAn3Dl5 Inte för att det hjälpte, men det kanske hjälper dig. Jag får ett felmeddelande när jag försöker med det tredje steget i PowerShell.
  11. Såg nu att det redan finns en tråd om detta som Hasse startat. Jag följer den.
  12. Jag kan nu inte öppna mina bildfiler (JPG) sen någon dag tillbaka. Jag har googlat efter lösningar och letat på Youtube, men ingen av de lösningar jag har hittat löser mitt problem. Men vad jag förstår så är det inte mina bildfiler som blivit korrupta utan de ska vara hela. Stämmer det? Det vore en katastrof om mina bilder har förstörts. Någon som vet något som inte Internet vet hur jag ska få bukt med problemet?
  13. Thord

    Nedladdningsfel

    Nu ligger inte uppdateringen och väntar längre utan den tycks ha tagits bort. https://youtu.be/TwcHx-_Susg?si=E004wsYeeOQLstRH
  14. Det finns flera sätt att hantera bilder på som passar en själv. Går väl bra så länge det är en hanterbar mängd eller om man har ett huvud som inte har Flashminne Nåväl tillbaka till mina saknade filer/bilder. Jag har rotat runt lite och jag börjar nu få en uppfattning om att det är bara en mapp som inte har fått med alla filer till NASen (Z:), men det är något som jag måste rota mera i. Tyvärr är det den mapp som jag har de "viktigaste" bilderna i.
  15. Thord

    Nedladdningsfel

    Jag tittade bara på de sista siffrorna då jag inte är så bra på siffror så helt omöjligt är det inte att jag har antagit fel. Edit: Det slutade tydligen på 4122 Gubben hinner inte med!
×
×
  • Skapa nytt...