Gå till innehåll

Lars_S

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Lars_S's Achievements

(1/8)

  1. Tack för svar! Jag har datum i kolumner, men jag verkar inte få några skapade hjälpalternativ. Tabellen ser ut som på bilden (saxad, men resten är ju samma). Var håller de där hjälpdatumen hus?
  2. Hej, Jag har en fil som kontinuerligt kommer sparas över med nya data. I denna finns försäljningssumma per projekt tillsammans med datum för faktureringen. Jag skulle vilja skapa en pivottabell i ett nytt excel-dokument där datumet med dag automatiskt går över till år och månad (alternativt enbart månad). Jag vill inte behöva gå in i filen och ändra något, enbart uppdatera pivottabellen i nya filen. Är detta möjligt och hur gör man i så fall?
  3. Hej, Jag vill i en OM-sats tilldela en cell att den ska vara tom ifall en cell på ett annat blad >0. Jag har provat skriva "" som argument, men det tilldelar ändå cellen något som jag sedan inte kan göra beräkningar med. ÄRTOM-formeln på en sådan cell returnerar dessutom FALSKT. Det fungerar visserligen i mitt fall att sätta 0 för att göra mina beräkningar, men överblicken blir värdelös när allt man ser är nollor över större delen av arket. Går det att tilldela en cell TOM eller liknande? Tack för svar!
  4. Hej, Vill få ut datum (första och sista) från ett angivet veckonummer och år. Har hittat lite formler via Google men de fungerar rätt dåligt då de inte får det rätt, troligen pga antalet dagar i början på året som ligger under vecka 53, skottår osv. Någon som har en lösning som oavsett vecka och år prickar rätt på datum för dag ett och sju? Mvh/Lars
×
×
  • Skapa nytt...