Gå till innehåll

Nigi

Medlem
  • Innehållsantal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Nigi's Achievements

(1/8)

  1. Gick helt smärtfritt att ändra. Och nu fick jag äntligen den e-postadress jag vill ha.
  2. Tack, jag löstei alla fall delvis genom att höja ljusstyrkan. Har kollat Venoms länk, men inte köpt - än i alla fall. Verkar annars rätt bra. Mvh Birgitta
  3. Jag besväras av reflexer i min skärm (HP G62 laptop). Det är ju mer så här i sommartid, men även annars. Nu har jag tröttnat och letar efter någon form av skyddsfilm att sätta på skärmen. Har googlat någon timme idag, men hittar inget. Inte ens på Amazon. Finns skydd, men inte i rätt storlek eller också står det inte om det är antireflex eller inte. Finns skydd som gör att det inte går att se från sidan, men det är inte det jag är på jakt efter, utan något som gör att jag slipper se mig själv i skärmen. Någon som har ett tips? Mvh Birgitta
  4. Nigi

    Program-mappen

    Tack för hjälpen, det var det lilla programmet som jag hade glömt/blivit av med.
  5. Nigi

    Program-mappen

    Efter installation av nytt program så startar program-mappen varje gång jag startar datorn. Jag har varit med om det tidigare, men kommer inte ihåg hur man tar bort detta fenomen. Vill ha tips om hur man gör.
  6. Tack för hjälpen e-son. Detta fungerade bättre. Ska spara i ett dokument. Men det verkar som jag inte blivit av med några filrester när det gäller Framework 2.0. Samma uppdatering kommer igen när jag går till Windowsupdate. Borde inte göra det eftersom update söker igenom datorn. Men nu vet jag åtminstone hur jag ska bli av med den när den kommer igen.
  7. Hej e-son Jag kopierade över bat-filen till mitt skrivbord och klickade på den. Upp kom snutten i anteckningar och vad ska hända sedan? Kan du skriva en "idiot"säker beskrivning på hur man ska göra. Sådant här har jag aldrig sysslat med nämligen. Mina kunskaper är inte fullständiga när det gäller datorhantering. /Nigi
  8. Ja jag har XP Professional. Borde kanske ha nämnt det. Men frågar ju inte så ofta så jag har ingen färdig info om det. Försökte städa med CCleaner, men den lilla uppdateringssymbolen sitter som fastspikad ändå. Någonstans måste den ju kunna gå att radera bort.
  9. Jag har avinstallerat allt utom nr 1, men nu har jag fått en uppdatering på nr 2 och den kan givetvis inte installeras, men hur får jag bort den? Var hittar jag installationsfilen? Jag har ännu inte hittat någon applikation som kräver något utöver nr 1.
  10. Jag undrar om man kan avinstallera Framework och installera igen om det skulle behövas? Det tar så jädrans mycket plats på min lilla hårddisk. Har en laptop. Framförallt så tar ju uppdateringarna jättemycket plats.
  11. Laddade ner 8.5 i förrgår. Hos mig fungerar den precis som 8.1. Chattrutorna öppnas när någon skickar ett meddelande. Varför inte avinstallera och hämta den igen?
  12. Nigi

    Registry Repair

    Men - fungerar CCleaner så att registret repareras också? Har kört några testscanningar med ett par program och det finns saker som måste repareras, inte bara rensas bort.
  13. Nigi

    Registry Repair

    Men jag har inte Windows Vista utan Windows XP. Såg att på Jv16 Power tools kunde man ladda ner en 30 dagars trial. Men vad sägs om PC Tools då, Repair for Windows OS? Någon som har testat? Jag har tidigare goda erfarenheter av PC Tools Spyware Doctor. Den var bra, men slöade ner uppstarten ganska mycket. Bra support om man hade problem.
  14. Nigi

    Registry Repair

    Kan någon rekommendera ett bra program för Registry scanning och repair? Bra och lätt att använda, men inte för dyrt. Har testat några olika gratis scanningar och det är uppenbart en del som behöver fixas till.
  15. Jag hittade ännu en uppdatering av drivrutinerna på nätverkskortet igår. Något gjorde jag rätt under kvällen när jag fixade och donade. Testade innan jag stängde datorn vid 23.30 och då var jag uppe i 6 Mb/sek igen och när jag testade idag var jag uppe i 17 Mb/sek. Kanske leverantörens om har haft problem, vad vet jag. Har ett nätverkskort som heter Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection. Drivrutinen är version 9.0.4.33. Routern är en D-Link DIR-635 Wireless N Router. Men som sagt, allt verkar ha ordnat sig nu. Kollade på min sons dator och han hade ca 17 Mb/s också.
×
×
  • Skapa nytt...