Ängegärd

Medlem
 • Innehållsantal

  334
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Ängegärd

 • Rank

 • Födelsedag 1972-06-01

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.angegard.se
 • Skype
  cangegard

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Ludvika
 • Intressen
  Joomla, fotografering, innebandy

Senaste besökare till profilen

8 952 profilvisningar
 1. HEjSann & hallå!!! Har problem med att visa ett tillägg i TB. Vill kunna köra "Google Kalender" i en flik. När jag klickar på denna så får jag till svar att "webbläsaren inte stöd. Gissar att något javascripts stöd är avstängt efter någon uppdateringring. Har funkat förut. Går detta att fixa/justera?
 2. Har kameran fungerat förut? JA Hur ser det ut med kameran i Enhetshanteraren? Ser okej ut. Inga fel koder där. Har provat att avaktivera kameran där. Då fick jag till savar att datorn inte hittade kameran (kan tilläggas att om man går in i video inställningarna på ovan nämnda program så kan jag välja datorn kamera i inställningarna). Har ooxå provat att installera om drivrutinen via enhetshanteraren. Har datortillverkaren några diagnostikprogram att ladda ner eller som redan finns på datorn? Har kört Lenovo System Update "Desktop version" utan framgång. Startade Lenovo Vantage. Där h
 3. HEjSann & hallå!!! Har problem med kameran i datorn. Den visar inte bild i något av alla de olika program (Zoom, Teams, Windows eget kamera program) jag har provat med. När jag kör igång något av dessa program tänds lampan som sitter bredvid kameran så jag vet att de är ingång med det blir ingen bild. Har tittat igenom inställningarna och kan inte se att något är fel. Men något har jag missat. Bifogar bilder på där jag tittat. Någon som har någon idée???
 4. HEjSann & hallå!!! Thunderbird visar inte Å, Ä, Ö korrekt. Det blir bra direkt efter en uppdatering. Men efter någon minut är det tok ingen. Någon som vet hur jag justerar detta?
 5. HEjSann & hallå!!! Behöver forumet råd i vilken av Minecraft version man skall köpa? Datorerna som spelet skall köra på har windows 10 installerat. Nu till vilken version av MC man skall ha En av sönerna vill ha Java Edition. Men jag är tveksam. Bygger man inte in sig i ett hörn. Skall man inte satsa på Win10. versionen. Är det inte den som är framtiden? Är inte Java versionen för "windows" versioner äldre än Win10?
 6. HEjSann & hallå!!! Jag vill kolla med er om det är möjligt och i så fall hur. På min dator barnen har barnen var sitt konto kopplade till sina MS konto. Om jag köper ett spel via Microsoft Store. Går det sedan att installera spelet på varje barns konto?
 7. hmm. märkligt. Det är ju uppdaterat
 8. HEjSann Alla & hallå!!! Försöker installera tillägget "GContactSync" till Thunderbird. Men det vill inte starta. Har senaste versionen av TB och vadd jag kan se så är GContactSync oxå av senaste version. Men det änder inget efter att jag installerat GContactSync. Någon som har en hint om vad som är tok/fel?
 9. HEjSann & hallå!!! Försöker lägga till flera konton i insta appen från MS Store. Men jag hittar inte var jag gör detta. Har gjort det tidigare. Någon som kan hjälpa mig?
 10. Hejsan & hallå!!! Har en router D-Link DAP-2695 som jag försöker komma åt admin läget på. Har provat 192.168.x.x men det funkar inte. Har fabriksåterställt den. Men hittar inte rätt ip. Någon som har en likvärdig router?
 11. I just started to use #SocialNotification Free. You should try it too! http://t.co/wGQgu2gkix

 12. Check out @GCloudAndroid. Never worry about losing your #Android device up to 8 GB Free to backup https://t.co/P4j8tSXB

 13. HEjSann & hallå!!! Skulle vilja ändra storlek på min loggo på Twitter. Vill se hela loggon. Se länk: http://twitter.com/Korskyrkanlud, någon som vet om det går att fixa??? TACKsam för info/ideér!!!
 14. Att använda sig av Ogg Vorbis är ingen hit. Skall ta mig en titt på EAC.
 15. Ängegärd

  Songbird

  HEjSann & hallå!!! Någon som vet om det går att rippa cd skivor i mp3 format i Songbird. Har letat bland tilläggen men hittar inget tillägg för mp3. Någon annan som använder Songbird och får det att funka med att rippa till mp3. TACKsam för info/hjälp!!!