Gå till innehåll

mullcom

Medlem
  • Innehållsantal

    27
  • Gick med

  • Besökte senast

mullcom's Achievements

(1/8)

  1. Hej. Jag har stort problem och det är att windows 7 klienter har problem med de nya skrivarna vi har installerat. till en början verkade allt fungera perffa, men efter någon dag så började klienterna vilja godkänna skrivaren och installera nya drivrutiner. Problemet ligger det att user har inga rättigheter för att installera de här skrivare och att användarna ska inte behöva få upp denna rutan. jag har varit och hängt http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc766474.aspx här. men har inte gjort några framsteg. Är det någon som har kunskap av skruvar rättigheter eller träffat på samma problem? //
  2. Hej. Skulle gladligen bli intresserad om det fanns någon funktion eller program som fungera lite så som mobil telefonerna hanterar webben nu för tiden att dom fokuserar muspekaren över tex länkar så det blir smidigare att trycka på dom. Skulle vilja ha samma funktion i windows fast där att den fukuserar på tex "minimera, förstora/minska, Stäng" knappen eller bläddra upp och ner. funktionen finns ju men bara för default knapp av godkännande av frågor. tack för mig
  3. mullcom

    HDD laddar

    Hej alla... Nu har jag kommit problemet änu närmare. tydligen är det c:\$logfile (ntfs log) <--- i svchost.exe som krånglar.. någon som är så pass ducktig som vet vad den sysslar med och om det går att stänga av den? för så fort jag dödar svchost.exe så slutar hdd att ladda och när just c:\$logfile (ntfs log) dyker upp igen så startar den igen.. dock den i system fungerar bra..
  4. mullcom

    HDD laddar

    Tack för infon jag försöker kolla igenom vilken fil som är boven men är inte det lättaste för hittar ingen som ricktigt utmärker sig men än svchost.exe kanske. men den tar ju hand om en hel del :S så jag tog och kolla om det var den genom när det börjar ladda igen så döda jag proces trädet å då sluta det ladda från hdd. dock kommer den ju tillbaka å startar om igen.
  5. mullcom

    HDD laddar

    jo men på min laptop har jag 2 gb och min station har jag ju 4gb å båda har samma problem :S men tack för hjälpen.
  6. mullcom

    HDD laddar

    Måste säga detta att kan nog inte vara indexeringen för nu har det nog gått lite längre än 2 dagar hehe.. båda datorerna jag har laddar fortfarande och det börjar gå mig på närverna om inte annat så mår nog inte hdd så bra av det. funderar på om det har med något med "offline files" att göra men jag kollade när den synka och det var inte lika ofta som hdd laddar. dock får jag error i offline files synkiningen. men det måste ju vara en annan grej som jag får ta upp något senare om.
  7. mullcom

    Om msn

    jag testa det där å minimerade Firefox å vips så ploppa msn fönstret upp :S konstigt
  8. mullcom

    Förslag

    Det är ju lite synd. för om MS skulle gå ut mer och slysna på vad användarna är sugna på. kanske dom skulle roffa åt sig en större mängd andra användare. om inte annat så får dom ju in fakta om hur folk tänker och kan bygga något ifrån det.
  9. jag hitta en guide så du får det som det brukar vara MSN till systemfältet
  10. Hej.. Om ni känner som mig å är inte ett dugg intresserad av att sitta vid internet explorer och surfa, å vill inte veta av det alls. Lugn. Det finns ett det ett sätt att ta bort IE å guiden finns på denna länk nedanför. Uninstall internet explorer
  11. mullcom

    HDD laddar

    ok om det inte har slutat efter en till 2 dagar så återkommer jag
  12. Facktist skulle det vara bra om man kunde rapportera in medelanden eller buggar som man har upptäckt som användare. Så folket alle fall får en vink av att det finns. men dom kanske får alldeles för många medelanden. hehe.
  13. mullcom

    HDD laddar

    Hej.. jag har installerat W7 på både min stationär och min laptop. Dock har jag märkt att min hdd laddar grymt mycket när jag inte gör något alls på min laptop. Är det någon som känner till detta eller märkt av att det gör det samma på era maskiner? "känne tecken på problemet" Den laddar för fullt sen kan den bli tyst i någon minut å sen sätta igång igen.
  14. Kanon jag som har precis tre datorer också
×
×
  • Skapa nytt...