Jump to content

Drivrutiner till grafikkortet eller moderkortet kanske?


Recommended Posts

Hej det är så att jag formaterade om min data för ungefär 1 månad sen. efter det så har det varit lite krångel med alla drivrutiner men har dom flesta nu det enda problemet är att varje gång jag startar datorn måste jag instalera om drivrutinerna till grafikortet för att skärmen ska bli normal igen vad kan detta bero på?! (har "NVIDIA GeForce 7600 GS") Och när jag spelar ett spel som heter "counter strike" så ska jag ha 100 FPS HELA tiden men när jag står nära/i en Rök-Granat så har jag bara 10-60 FPS. Som sagt vad kan detta bero på har frågat MASSOR av folk ingen som kan hjälpa mig dom flesta säger "du ha la dålig data" ... men det tror inte jag, denna datorn är kanske 1 max 1,5 år gammal.... Här är 2 länkar på sakerna jag har i datorn

http://data.fuskbugg.se/skalman01/Vadjagharidatorn1.jpg

http://data.fuskbugg.se/skalman01/Vadjagharidatorn2.jpg

Tack för svar.

Link to comment
Share on other sites

Tjena! spelar också cs! och de är inte alls säkert att du kan ha 100fps hela tiden! vad kör du för upplösning i cs? jag sitter på ett Geforce 8600GT och jag har inte 100fps i allt för många rök granater! de är väl främst de som drar ner mest på fpsn i counter strike! annars har jag 100fps hela tiden! 7600GS! är de fläkt på de grafikkortet? annars e de en nackdel om man inte ha fläkt, då du belastar grafikkortet och graderna stiger så kan de orsaka fps dropp!

angående drivrutinerna, så verkar ju iaf ditt grafikkort vara installerat korrekt enligt dina bilder!

Tanka hem cpuz och kolla namnet på ditt moderkort! men funkar nätverkskort, eventuellt intergrerat ljudkort så ska nog moderkortet vara installerat också!

http://www.cpuid.com/download/cpuz_145.zip

Link to comment
Share on other sites

aha ok! där har du svaret på din fps fråga! ditt grafikkort hinner inte med! jag har ett 8600GT, de presterar bättre än ett 7600GS! jag testade 1280x1024 i upplösning i cs! I två/tre rök granater så hade jag 24fps :)

De står under fliken motherboard på programmet!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...