Jump to content

Hjälp och support: Allmänt

Forums

 1. Hårdvara och kringutrustning

  Här ställer du frågor som inte har att göra med något specifikt operativsystem, exempelvis frågor om uppgradering av datorns hårdvara, få tips om vilken dator du ska skaffa eller hur du tweakar BIOS eller firmware. Observera att allt som har med drivrutiner, hårdvara och kringutrustning för en specifik Windows-version ska postas i respektive kategori för det operativsystemet.

  17.3k
  posts
 2. Nätverk, internet och bredband

  Det här är forumet för generella diskussioner och frågor om bredband, internetleverantörer eller nätverk. Frågor som specifikt rör problem eller undringar om ett visst operativsystem postas i forumkategorin för det operativsystem det gäller.

  7.1k
  posts
 3. Spel

  Diskutera och fråga om allt som rör datorspel och eventuella problem med dessa i det här forumet.

  785
  posts
 4. Mobiltelefoner

  Här postar du frågor och diskuterar kring Windows Phone, iPhone eller vilken typ av mobiltelefon det nu kan röra sig om.

  3.7k
  posts
 5. Linux och Windows-undersystem för Linux (WSL)

  I det här forumet postas allt som rör Linux, antingen fristående distributioner men också när man kör Linux i Windows via det som kallas för WSL (Windows-undersystem för Linux alternativt Windows Subsystem for Linux).

  337
  posts
 6. Allmänna datorfrågor och -diskussioner

  Alla frågor, diskussioner eller vad det nu kan vara som inte platsar någon annan stans i forumet och som ändå är datorrelaterade postar du i detta forum. Det kan röra diskussioner kring nyhetsartiklar eller vara roliga datorrelaterade videoklipp eller något annat.

  9k
  posts
×
×
 • Create New...