[LÖST] Explorer.exe startar om cirka var 15:e sekund


nodo
 Share

Recommended Posts

Har problem med att explorer.exe startar om var 15 till 20e sekund.

Har kört virusprogram, rootkitsprogram, registerprogram.

Det håller på så ett tag, sen får jag starta explorer.exe via taskmanagern.

Men det lägger av hela tiden.

Om jag hinner starta ett annat programmet så fungerar det programmet sen.

Har Windows XP sp3.

Detta verkade vara Trojan.Vundo, och som hade infekterat detta:

134 Registry Entries

10 Files

4 Processes

1 Service

Vad jag inte gillar är att jag hade kört Norton flera gånger och inte hittat något.

När jag kom hem idag så hade Norton själv kört och hittat detta.

Ja -  bra naturligtvis men varför var det missat dom andra gångerna.

Detta är inte nån ny Trojan.

Link to comment
Share on other sites

Japp, det är ett virus, eller inte ...  :D

http://eric-taylor.com/2008/01/02/the-all-...orerexe-killer/

http://www.daniweb.com/forums/thread95270.html

http://www.google.com/search?hl=en&q=e...G=Google+Search

Men att köra en fullständig virusscan är ju aldrig fel, så gör det.

Har du inget eget så finns det gott om On-Line virusscanställen.

http://www.google.com/search?num=20&hl...line+virus+scan

/LbL!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share