Jump to content

Mailen skickas inte!


Recommended Posts

Helt plötsligt går det inte att skicka mail, ta emot går bra.

Laddade ner betan men samma problem uppstår.

Felrapporten!

Det gick inte att ansluta till servern.

Ämne 'test'

Server: 'mail.tele2.se'

Windows Live Mail Fel-ID: 0x800CCC0E

Protokoll: SMTP

Port: 25

Secure (SSL): Nej

Socket-fel: 10061

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Kan det ändå vara nåt större fel på Lives "skickanden"?

Jag har testat posta på mina två andra e-postadress, ena gmail, andra från ett webbhotell ,men inget av dom har kommit fram. Det första mailet skickade jag 10.08, det andra en ½ timma senare.

Tilläggas ska, att båda e-postadress funkar både ut och in, har testat.

Från livemail får man uppfattningen att mailen är skickade, inget felmeddelandet kommer.

Var/hur kollar man port på Livemail? Har inte haft detta så länge och använder ytterst sällan. Vet inte heller hur länge har "felet" funnits.

Häls Mickilina

Link to comment
Share on other sites

Var/hur kollar man port på Livemail? Har inte haft detta så länge och använder ytterst sällan. Vet inte heller hur länge har "felet" funnits.

Häls Mickilina

Hej Mickilina,

Såhär ser det ut (steg 2) när man lägger till ett nytt konto:

conf-wlm-03.jpg

http://www.telia.se/privat/kundservice/sup...t/win_mail.page

Nu använder jag inte Windows Live Mail, men jag antar att du kan redigera befintliga e-postkonton, och då kan komma åt denna inställning.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...