Jump to content

Teman i windows fotogalleri


Gullis

Recommended Posts

Hos mig ser det ut exakt som på bilden... bara att trycka på den lilla pilen intill "Tema" (punkt 1), så kommer det fram en meny! Har du fått igång bildspelet så att du ser bildspelskontrollerna?

GetOpenContent.aspx?assetID=d7113cd7-de90-4f6b-ae3f-6f788adc36f0&DocumentSet=sv-SE&RenderKey=XML

Om kontrollerna inte visas beror det på att bildspelet körs i grundläge. I grundläget kan du inte spela filmer eller ändra teman, men du kan styra andra delar av bildspelet. Högerklicka i bildspelet så visas en meny med kontrollalternativ. Mer information om hur du undviker grundläget och visar bildspelskontrollerna finns i "Förbättra bildspelets visuella kvalitet" längre ned i detta avsnitt.
Link to comment
Share on other sites

Du missade citatet va?  ;)

"Om kontrollerna inte visas beror det på att bildspelet körs i grundläge. I grundläget kan du inte spela filmer eller ändra teman, men du kan styra andra delar av bildspelet. Högerklicka i bildspelet så visas en meny med kontrollalternativ. Mer information om hur du undviker grundläget och visar bildspelskontrollerna finns i "Förbättra bildspelets visuella kvalitet" längre ned i detta avsnitt."

Link to comment
Share on other sites

Nej... jag får faktiskt inte heller upp någon meny på högerklicken... nada!    :(    Fast jag har ju redan full uppsättning kontroller!

Kanske detta är en bug i windows... svårt att undersöka, men jag skall försöka googla lite på det! Återkommer om jag hittar något.

Link to comment
Share on other sites

Kom just på en sak.... har du kört Windows prestandaklassificering än? Om du vill kunna se bildspelet med hög visuell kvalitet (inklusive filmer, teman och övergångar), måste du ha 3,0 delpoäng, eller mer, i grafikkategorin i Prestandaklassificeringen!

Gå till KontrollpanelenPrestandainformation och -verktyg... och kolla om Indexeringen är gjord och i så fall vad du har för värde på "Grafik". Kör klassificeringen om det inte är gjort!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...