Vistaproblem (svtplay "buffrar"


zen-TAO
 Share

Recommended Posts

Hej.

Visste inte riktigt var jag skulle placera denna fråga, men eftersom jag har Vista Home Basic (32bit), så antar jag att problemet möjligen ligger i det operativsystemet. (?)

Jag brukar titta på SVT Play och för det mesta fungerar det utmärkt. Jag tittar via Flash Player och har den senaste versionen installerad. Problemet som alltför ofta uppstår den senaste tiden är att sidan/programmet "buffrar" ungefär var tioende sekund och detta är mycket irriterande!

Har förgäves försökt få svar från SVT om hur man möjligen skall kunna åtgärda det här. Därför hoppas jag istället att detta kunniga forum kan ge mig tips hur man kan komma runt det här problemet.

Med vänlig hälsning

zentao

Link to comment
Share on other sites

Nu vet jag ju inte om det är SVT Play som kanske har problem, men annars beror det troligen på din uppkopplingshastighet. Vid en snabb koll kan jag inte se någon buffring på SVT Play, men det kan ju vara tillfälligheter som avgör! Du kan för säkerhets skull kolla så att du har hårdvaruaccelerationen påslagen genom att högerklicka i FlashPlayer-bildrutan och välja "Inställningar". Där finns även en inställning som gäller "Lokal lagring"... se till så den inte står på noll i alla fall! 1 MB verkar vara standard... eventuellt kan du försöka med att öka den något!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share