Jump to content

Problem med Visuellt tema.


Armor

Recommended Posts

Tjenare ! ;)

Är ny på forumet.

Har en fråga angående ett Visuellt Tema som slutat att fungera korrekt.

Det Visuella Temat "Visa innehållet i fönstret vid drag och släpp" Avaktiverar sig självt bara sådär utan jag gör något, inget kort kommando eller något liknande. Ena sekunden fungerar det som det ska andra sekunden så slutar det fungera.Då måste jag aktivera det igen för det ska funka. Det funkar dock bara en liten stund tills det blir likadant igen och det är något som går mig på nerverna. Först då det inträffade virus-sökte jag datorn och inga virus var funna. Jag instalellerade om datorn , som var en sak som jag tänkt på ett tag innan jag gjorde det.

Det var likadant trotts att jag omformaterat datorn och laggt in allt på nytt. Så jag uppdaterade alla senaste uppdateringar för se om det hadde någon påverkan, vilket resultatet blev densamma i. Det slutade med jag installerade om datorn ännu en gång och väntade med uppdateringar och allt men det var likadant. Och jag har inte funnit problemet ännu.

Det jag gjort så här långt är att gå in där man väljer inställningar på Visuella Teman och väljer " Eget " i flikarna man kan välja. Och jag har låtit allt vara i kryssat och därefter tryckt Verkställ och sedan låtit det vara för testa. Bara några få minuter efter man gjort det och egentligen inte ens använt datorn så är det tillbaks på samma sak igen, går jag då in på Visuella teman och kollar så är det krysset inte ikryssat längre och jag måste därefter kryssa för det för det ska fungera igen, men likadant då bara efter en liten stund blir det samma problem.

Skulle vara välldigt tacksam över om någon har/hafft liknande problem som jag har just nu och vet en lösning, eller ett par saker som bör testas.

Tackar på förhand, och ber om ursäkt om jag laggt in ett för långt inlägg.

Mvh

/Armor

Link to comment
Share on other sites

Om man läser http://www.5starsupport.com/xp-faq/1-67.htm och http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=15&t=49904 så kan det bero på att den inställningen inte är kompatibel med något annat program. Installerade eller uppdaterade du något program strax innan inställningen slutade att fungera?

Annat tips:

http://www.vistax64.com/vista-general/136888-showing-window-contents-while-dragging.html

http://www.northwestbusinessintelligence.co.uk/technical/tips/100000-windows-vista-show-window-contents-while-dragging

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...