Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 808
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  117

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Cecilia

 1. Version 4 kom ut i november och du kan läsa lite om vad som är nytt jämfört med version 3 här: https://forums.malwarebytes.com/topic/253227-malwarebytes-40-for-windows-build-10793-released-jan8-2020/
 2. Naturligtvis är det ett bra och säkert program. Du har väl använt det förr så du vet det. Det kompletterar fortfarande ett antivirusprogram. Vad för säkerhetsprogram man behöver beror på vilka risker man utsätter sig för.
 3. Rescatux gör väl ungefär samma sak som NTpassword men är nyare och nog lite mer lättanvänt, se denna sida: https://eforum.idg.se/topic/360182-l%C3%B6senord/
 4. Cecilia

  Spamfilter

  Förutom hos Telia kan det ligga i mottagande mejlserver som inte tycker om innehållet i mejlet.
 5. Cecilia

  Spamfilter

  Det kan inte ligga i din dator om du använder webbmejl.
 6. Cecilia

  Spamfilter

  En bra början är nog att tala om vilken webbmail det gäller.
 7. Mina routrar har kommit ihåg sina inställningar även efter att strömmen har varit bruten.
 8. Det beror på hur Windows 7 krånglar, man kan göra en systemåterställning till en tidigare tidpunkt, man kan avinstallera programmet som gör att Windows 7 krånglar, man kan reparera Windows 7, man kan ominstallera Windows 7 osv.
 9. På den länkade sidan syns det till höger en knapp där det står Kontakt. Har du försökt att kontakta Dell?
 10. Cecilia

  Helghälsningar

  Gott Nytt År!
 11. God Jul och Gott Nytt År!
 12. Okej, fast jag ser då inget på den sidan om att spegla en mobil. Fungerar inte det som står i högerkolumnen på den sidan, alltså länken "Adding the Cast button to the Chrome toolbar"?
 13. Har du sett Googles hjälpsida om hur man gör? https://support.google.com/chromecast/answer/3228332?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en Jag tycker det är betydligt enklare med att casta från en app i mobilen/plattan än att casta en flik i Chrome, men det är klart att det kostar att ta fram och underhålla en app.
 14. Det beror ju på om problemet är att teven inte får tillgång till några filer i datorn alls och om du använder rätt app i teven. Datorn ska vara inställd för lokalt/privat nätverk och inte publikt/offentligt nätverk: Inställningar - Nätverk och Internet - Status Kolla på: Ändra anslutningsegenskaper Delningsverktyg Tillägg: Ovanstående är en kommentar till Xomilpa:s inlägg.
 15. 1. Routern behöver inte konfigureras i alla fall. 2. Nej, den bilden kommer inte från sidan https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/sv/06-03_02.html .
 16. 1. Att teven kan ansluta till routern för att få tillgång till internet är en annan sak än att den kan fungera i ett lokalt nätverk med lokal fildelning med Windows-datorer. Precis som med mobiler som inte nödvändigtvis fungerar med att dela filer hur som helt med datorer eller kan visa filer som ligger på datorer. 2. Såg du sidan https://helpguide.sony.net/tv/faep1/v1/sv/06-03_02.html som det länkas till på sidan som Xomilpa länkade till? Miracast är en teknik som kan användas för det du vill men jag känner inte till det närmare. https://en.wikipedia.org/wiki/Miracast Man kan väl också ansluta en Chromecast till teven och sen casta (spegla, vidaresända) en flik i Chrome på datorn till teven, visst bök att få igång det har jag förstått.
 17. Båda två är webbläsarsidor. Förekommer det i något annat än i webbläsaren? Förekommer det om du använder en annan webbläsare, Internet Explorer eller Edge, bara för att testa? Är de säker på att det inte är Firefox egen stavningskontroll men du har valt fel språk? Detta inlägg ser ut så här för mig: Och det är Firefox som gör de röda linjerna under Explorer och Edge. Högerklicka i textfältet och välj rätt Språk (eller för den delen att ingen kontroll ska göras).
 18. Du ser inte ut att ha Grammarly for Firefox nu i alla fall. Vad har du för program installerade i Windows då? Inställningar - Appar Finns Grammarly eller något okänt där?
 19. Ingen Grammarly eller annat konstigt där under förutsättning att du själv har installerat Facebook Container. Vilken/vilka Grammarly installerade du? Du visade en lista med tre alternativ.
 20. Firefox-menyn - Tillägg Tillägg i vänsterkolumnen Vad har du för tillägg i listan? Vilken/vilka Grammarly installerade du? Du visade en lista med tre alternativ.
 21. Om inte Hanseg:s tips hjälper så undrar jag vilken/vilka Grammarly som du installerade?
 22. Något annat tillägg i Firefox som du inte känner igen? Är det bara i Firefox som det dyker upp eller är det även i helt andra Windows-program, t ex Anteckningar, eftersom du skriver att det lägger sig i allt?
 23. Det verkar vara ett tillägg till webbläsaren. Har du kollat i webbläsarens lista över installerade tillägg?