Cecilia

Hedersmedlem
 • Innehållsantal

  5 959
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  123

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av Cecilia

 1. Skulle kunna bero att du nu fick in en nyare version av drivrutinen i stället för att behålla en gammal som inte fungerade i Windows 10.
 2. Man kan hämta installationsfilen för Windows 10 från Microsoft, om det är det du vill. https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10
 3. Det finns inställningar för det om det är det du menar. Högerklicka på Skrivbordet och välj Bildskärmsinställningar.
 4. Det kan vara så att du behöver någon mer drivrutin. Kolla om din datortillverkare har några drivrutiner för Windows 10 som du kan installera.
 5. Trevlig helg!
 6. Man kan ha fler partitioner och flera med enhetsbokstav för det har jag och jag har inga problem.
 7. I din bild i första inlägget så börjar den med en rad "How to flash ...". Om du klickar där bör du få en beskrivning av hur du ska göra.
 8. Kolla den här tråden: https://community.netgear.com/t5/General-WiFi-Routers-Non/Random-devices-on-my-network-displayed-in-Windows-explorer-under/td-p/1596206
 9. G3311 verkar vara en beteckning för en Sony Xperia mobil. Går det att komma in i enheterna genom att dubbelklicka på dem eller får du då ett felmeddelande om att de inte längre finns anslutna? Windows behöver ju inte nödvändigtvis visa bara enheter som just nu är anslutna.
 10. Båda som man ser Egenskaper för verkar gälla samma teve från Philips. Vem har tillverkat din teve? Man kan ju tänka sig att en noname-teve har vem som verkligen har tillverkat den i dessa detaljer.
 11. Ha en skön helg! Njut av vädret om det är fint där du bor.
 12. Ditt problem är inte nytt i forumvärlden och det brukar hjälpa bättra att sätta korrekt ägare än att hålla på med behörigheter. Sen är det upp till dig hur du vill göra.
 13. Jag menar D-disken och det verkar som att många har blivit hjälpta under åren med att sätta rätt ägare till sina filer. Likartade problem kan t ex även uppstå när man flyttar en hårddisk från en dator till en annan. Du får absolut inte ändra ägare på alla filer och mappar på C: för då blir det stora problem med Windows.
 14. Det låter som att du behöver sätta dig själv som ägare till alla mappar och filer på den andra disken. Antagligen är det ditt förra konto-id som är ägare till dem. https://support.microsoft.com/sv-se/topic/-åtkomst-nekad-eller-andra-fel-när-du-komma-åt-och-arbeta-med-filer-och-mappar-i-windows-219af563-1953-ab4a-f17e-b0182755214e Visserligen för Windows 8 men det borde inte skilja något särskilt. Tryck på och håll den mapp som du vill bli ägare till och sedan på Egenskaper. (Om du använder en mus högerklickar du på mappen och klicka sedan på Egenskaper.) Knack
 15. Ha en bra helg och njut av vintervädret!
 16. Mellanrummet ska vara före / och inte efter. Fast det kan ju vara administrator i stället om det är en engelsk Windows i botten.
 17. Pröva med adminstrator i stället för administratör.
 18. Det var ju tråkigt, ändra då tillbaks om du inte redan har gjort det för din egen säkerhets skull.
 19. Där har du ju Kontrollera appar och filer som jag skrev om tidigare. Stäng av den för att se om det påverkar. Du kan pröva med att ändra SmartScreen för Microsoft Edge också.
 20. Okej, det är omgjort sen den version jag har. Hur ser det ut i Ryktesbaserat skydd? Du har valt Lokalt intranät och det är nog inget som man har som privatperson, åtminstone har du ju tydligen inga platser i den zonen.
 21. Kan du lägga upp en bild på hur det ser ut i App- & Webbläsarkontrollen för dig då?
 22. Jag har en inställning som heter Kontrollera appar och filer som är inställd på Varna och jag tror att den påverkar ditt varningsmeddelande. Om det inte längre heter så får du nog pröva dig fram till vilken inställning som gör att du slipper de varningar du inte vill ha. Isolerad webbmiljö och Sårbarhetsskydd bör inte påverka.
 23. Nu har jag inte 20H2 så jag vet inte om det skiljer sig åt men Av innebär ju färre kontroller än Varna.