Jump to content

Startar om....


Chop

Recommended Posts

Tja jag har problem med min dator jag vet inte vad det är för fel riktigt...tror minnet men inte säker som sagt...den startar om sig bland annat precis innan man kommer in i windows...men så fort jag kommer in i windows..när jag väl gör så är det inte så stora problem....jag har fått några fel meddelande ibland om att program måste avslutas osv...och att jag har för mycket grejer på C hårddisken fast det är gott om utrymme...vad är fel? alla svar tas tacksamt emot :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ok testade allt det där cc cleaner hjälpte en del fast den startar fortfarande om sig precis innan windows ibland....hmm det enda jag kommer på som kan vara felet var när en polare råkade hälla jägermiester över chassiet :P men jag vet inte vad som kan ha gått sönder asså.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det har hänt andra stuff med min dator nu den senaste tiden...den startar inte om så ofta längre men jag får system meddelanden om minnet osv...och att mina hårddiskar behöver inkonsekvens kontrolleras...kan typ spela spel i 5min innan det kommer upp att minnet inte kunde utföra en åtgärd .. alla svar tas tacksamt emot :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...