Jump to content

HTTP 500-Internt Serverfel


Recommended Posts

Hej! Jag fick sån bra hjälp här häromveckan att få tillbaka den gamla messenger och live plus till den. Det har fungerat så bra ända tills idag.... Om jag klickar på messenger på msn-sidan får jag upp "HTTP 500-Internt Serverfel" och "Microsoft VBScript runtime error '800a0005' Invalid procedure call or argument: 'Left' /playground/default.asp, line 29" Jag kan logga in på messenger men plus live var borta så det har jag installerat om idag igen. Dessutom har jag i messenger en rosa ruta me följane text "Du kan fortfarande chatta men vissa funktioner är kanske inte tillgängliga på grund av ett anslutningsproblem". Kan detta bero på att jag igårkväll installerade och städade med CCleaner??

Kan jag göra något åt detta? Vad innebär det egentligen? Tacksam för råd och hjälp..

Slänger med tre dumma frågor också:

1) Har en hp-laptop...bokstaven d har slutat "ta"...blir oftast inget när jag trycker på den... jag kan få trycka 3/4 gånger innan det blir något... Vet inte vad det beror på om det kan vara nå't skräp under knappen? Vågar jag försöka pillra lös den rakt uppåt för att se om det finns skräp där?

2) Uppdateringar...Windows update och hp ploppar upp "själv"...är det mer man ska göra själv... drivrutiner och sånt blir det uppdaterat i och med det som ploppar upp eller?

3)Internet explorer svarar inte...Varje gång jag startar datorn tar det sån tid. När jag öppnar internet och messenger så står datorn bara och jobbar...efter en stund blir oftast skärmen gråvit och jag ser att det står att internet explorer inte svarar...Vad beror detta på? Andra datorer som startas går igång direkt mot vårt trådlösa telia bredband, är det datorn som är knäpp?

Link to comment
Share on other sites

AHaa,felet med HTTP 500 på http://www.windowsli...und/default.asp betyder att Microsoft har något fel hos sig på själva sidan, inget som påverkar din dator eller användning av Messenger.

Den röda rutan ang anslutiningsproblem är en säkerhetssak för att informera om att vissa funktioner b.la att skicka klickbara länkar är inaktiverat i Messenger 2009 för tillfället för att förhindra/minska

spridningen av en Messenger mask (virus) som sprids just nu. (detta påverkar inte 2011 versionen)

Så detta har inte med CCleaner att göra :)(( http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/11/12/security-alert-active-links-in-messenger-2009-temporarily-turned-off-to-prevent-a-malicious-worm.aspx ))

Edited by si3rra
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...