Asiatiska tecken fungerar inte längre


Nirvasher
 Share

Recommended Posts

Mycket enkel fråga, men kanske inte finns något enkelt svar.

Tidigare har jag haft stöd för asiatiska tecken i min Windows-miljö, dvs. i mappar osv., men inte nu längre, de har alla byts mot fyrkanter: 青い栞 (blir asiatiska tecken, jag vet) Nu ser jag dock att när jag kopierar från mina filers namn som har fyrkanter, blir de asiatiska tecken i webbläsaren... dvs. det påverkar bara mina mappar och filer.

Jag kan inte riktigt peka på när problemet uppstod då jag installerat Microsoft Visual Studio 2010 samt WAMP (server- och phptestmiljö) nu nyligen, kan ha varit efter installation av WAMP.

Vad gör jag åt detta? Eller är det WAMPs fel helt enkelt?

Windows: W7 Home 64-bit

MVS2010: 32-bit

WAMP: 64-bit

Edited by Nirvasher
Link to comment
Share on other sites

Testa att öppna kontrollpanelen och navigera till teckensnitt, väl där så finns i menyn till vänster "teckensnittsinställningar" i den väljer du "Återställ standardinställningar för teckensnitt".

Det enda jag kan tänka på är att teckensnitten har blivit trasiga eller försvunnit. Kolla igenom listan och se ifall du har japanska teckensnitt installerade.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share