Jump to content

Automatisk reparation ?


tollap14

Recommended Posts

Jag installerade previev versionen första gången för ca 2 månader sen och den fungerade ok.   sen för nåpra veckor sen efter en uppdatering så kunde inte datorn starta utan startade om hela tiden och det stod automatisk reparation förbereds men även fast datorn stod på i ett dygn så hände inget mer.

 

Jag testade många olika saker som start i flesäkert läge mm. Jag provade att installera om win 10 med ISO filen som jag had epå skicva men fick meddelanden om att det inte var möjligt så jag lessnade och formaterade om hdd och installerade win7 proffesional från grunden och sen uppdaterade jag till win 10 previev igen men då med uppdatering genom win update och det gick utmärkt och allt fungerade bra i 1 dygn till igår kväll då samma problem dök upp igen i samband med att win 10 hämtade några uppdateringar.  Så nu står datorn och startar om igen och förbereder automatisk reparation och den går inte att använda.

 

Det går inte heller att installera ISO filen eller win 7 i detta läge.

 

Datorn är kompatibel och har fungerat tidigare med win 8.1 utan problem i minst 6 månader.

 

Någon som har tips på problemet ?  

 

Om inte så får det bli en ny formatering av hdd och göra om proceduren med win 7 som tar en halv dag med alla uppdateringar...så jag provar nog inte att lägga in någon previev version igen och kommer att vänta innan jag installerar 10an på någon av mina andra datorer som jag använder i jobb mm tills den har funnits ute minst 6 månader om det nuinte dyker upp något bra tips som kan lösa detta enkelt ?

 

Link to comment
Share on other sites

Det jag skulle föreslå är att du bootar på en windows 7 eller windows 8 skiva och ta bort samtliga partioner på c disken

 

Sen stänger du mer och byter till Windows 10 skivan och installerar

 

Det borde funka 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...