Gå till innehåll

Markera som lösning


mbgtmari
Gå till lösning Löst av mbgtmari,

Recommended Posts

När någon ställer en fråga är det intressant för en trådläsare att få veta vilket av svaren på frågan som innehöll lösningen. Eftersom invisioncommunity-plattformen innehåller funktionen att aktivera löst (enable solved) vore det bra om den funktionen också infördes i Allt om Windows. Enligt den här tråden från 2022
https://invisioncommunity.com/forums/topic/466552-how-can-i-enable-the-mark-as-solution-feature/ kan man tydligen bara införa den i ett forum i taget. 

  • Like 3
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • Lösning

Testaktiveringen resulterade dock inte i att svaret som var lösningen inramades i grönt, som det gjordes på min länkade sida. Här https://www.alltomwindows.se/topic/32264-lösenord-forumx20löst/ borde trådstartaren MH_ fått sitt andra meddelande grönmarkerat då det var han själv som stod för lösningen. 
 

Jag vet inte hur adminpanelen ser ut men enligt denna sida https://invisioncommunity.com/4guides/suite-applications/forums_337/settings_454/forum-specific-settings-r334/ hittar man i  Topic Display Enable Solved som ska lysa grönt i stället för Enable Sharing

894781165_AoWEnableSolved.png.bd37e67fa0acdc88e8d2ed70b9e7fd0f.png

Enable Star Ratings bör, i mitt tycke, inte vara påslaget då det riskerar att användas av en trådstartare för att framhäva det egna ämnet i hopp om att få snabbare svar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Konstaterar två saker med lösningen, jag har aktiverat det enligt bilden:

1. Jag kan som moderator markera en hel tråd som löst, varpå den verkar få [LÖST] i rubriken. Dock verkar det som att man kan lösa en tråd flera gånger... inte hela världen dock.

2. För att ett enskilt inlägg ska bli markerat som lösningen verkar det som att trådskaparen måste markera det med den något diskreta länken enligt nedan: "Mark as solution" vilket jag för övrigt ska översätta till "Markera som lösning". Jag som moderator verkar inte kunna markera ett enskilt inlägg som lösning. 

image.png

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Delta i dialogen

Du kan skriva svaret nu och registrera dig senare, Om du har ett konto, logga in nu för att svara på inlägget.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...