Jump to content

Programuppdaterare i Norton


Olle35

Recommended Posts

Posted (edited)

Har Windows 11 och Office 365. Har Norton och där i finns en programhanterare. Skulle uppdatera Microsoft Teams där i och den säger först ”Du måste stänga programmet”. 
Stängde och testade igen att uppdatera och den säger ”uppdatering misslyckades”. Ska jag inte bry mig om detta och Teams uppdateras ändå?

När jag går in i Teams står det jag har den senaste versionen och uppdatering skedde idag. tycker dock  inte siffrorna på version stämmer där jämfört med vad det står i Norton. 

Edited by Olle35
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
1 timme sedan, Olle35 sade:

Ska jag inte bry mig om detta och Teams uppdateras ändå?

Ja. Windows uppdaterar sina egna program. Som jag förstår det så uppdaterar Norton bara tredjepartsprogram. Se och klicka på List of programs supported by Software Updater https://support.norton.com/sp/en/us/home/current/solutions/v138894743

Edited by mbgtmari
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Ja låt du det vara som det är. Det kanske verkade som om Norton uppdaterade Teams förra gången men Norton konstaterade nog bara att Teams var uppdaterad. Norton talar ju om i sin beskrivning av Programuppdateraren att den bara uppdaterar tredjepartsprogram.

Jag använder själv Microsoft Defender men jag har också gratisversionen av CCleaner där en Software Updater också ingår. Den informerar mig om när det har kommit en ny version av ett tredjepartsprogram. Jag erbjuds att klicka på dessa program i CCleaner för att de ska uppdateras. Men det gör jag aldrig. Om jag vill ha den nya versionen går jag till programmet ifråga och uppdaterar därifrån istället.

Edited by mbgtmari
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...