Jump to content

autostart-problem!


Slaggprodukt
 Share

Recommended Posts

okej, jag tar och ser om jag kan få respons här... jag försöker få clamtray.exe att starta när windows starta, och har det lagt i autostarten. men det startar ändå inte detta program! vad kan detta bero på? jag menar, egentligen borde ju vilket program som helst autostarta som jag lägger det. har jag nu lust att få upp utforskaren varje gång så borde det ju gå med...

det är enerverande att behöva starta manuellt varje gång.

för övrigt är jag allmänt irriterad på att ANDRA program minsann startar upp och allt är väl, men inte syns de längst nere till höger i aktivitetsfältet inte, näää då...

Link to comment
Share on other sites

Kolla registret om det finns i "Run", om det inte gör det får du lägga till själv så startar det automatiskt.

Start -> Kör, skriv: Regedit

Leta reda på:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

Om inte ditt program finns med där...

Högerklicka i det vita området på höger sida -> Nytt, Strängvärde.

Döp till Clamtray, Dubbelklicka på det nyss skapade namnet.

Skriv in sökvägen till programmet, t.ex: C:ProgramClamtrayClamtray.exe eller vad sökvägen är hos dig, spara.

Starta om datorn...

Startar programmet själv nu?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...