Jump to content

GPU användning i Vista?


Illsley

Recommended Posts

Tjenna,

Jag har en Dell M65 med Nvidia Quadro FX350 gpu. GPUn används ju som bekant när man använder Aero gränssnittet, det e ju den som jobbar då. Men efter ett tag så verkar det som om GPUn går ner i idle-mode så när man rör nåt fönster så hackar det eftersom GPUn unte hjälper till. Sen efter nån eller några sekunder vaknar GPUn till och då går allt mjukt igen. Nu är frågan varför GPUn sätter sig i idle? Jag har inte hittat nån inställning i Bios, jag antar att det är drivrutinerna.

Nån som stött på detta problem tidigare?

Link to comment
Share on other sites

Ah, tack för snabbt svar!

Du sitter också på en Dell eller? Jag e lite sur för jag kan inte installera Nvidias senaste (RC2) drivisar heller. När jag kör igång den så säger den bara att det inte finns nån kompatibel hårdvara!  >:( Ungefär som att jag måste vänta på att Dell ska orka göra sin "egna" lilla Nvidia drivrutin.

Link to comment
Share on other sites

Japp, har en Dell Latitude D620. De Vista-drivare som följer med Vista RTM är äldre än de som finns att ladda ner från deras hemsida. Det går dock att installera drivrutinerna ändå genom att modifiera INF-filen som styr vilka kort det ska gå att installera för, kolla in artikeln som jag just flyttade över från alltomvista.se till http://www.alltomxp.se/index.php?option=co...4&Itemid=96

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...