"Låst"


betterlead
 Share

Recommended Posts

Jag har letat efter en lösning på mitt problem , men finner den inte så nu vänder jag mig till expertisen här på forumet.

När jag stänger ned datorn helt och sedan startar den så loggar Vista in mig hela vägen. Jag slipper alltså klicka på val av användare. (Endast ett användarkonto finns - jag behöver inte fler.)

När jag sätter datorn i Vänteläge och sedan startar upp igen kommer rutan med val av användarkonto upp och jag måste klicka på mitt egna och enda konto. [*Konto*] med texten Låst undertill. Detta känns himla onödigt och det tar längre tid att få igång burken.

Är det någon som vet hur jag ska fixa detta?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share