Jump to content

"Du måste ha behörighet för det här obejektet"


MadeByMe

Recommended Posts

Har ett stort problem som är irriterande!

Ex om jag laddar ner en installations fil(.exe) och så installerar jag produkten, sen så tär jag ska ta och slänga installations filen så får jag ""Du måste ha behörighet för det här objektet"" så testar att starta om, får upp samma igen, startar om igen, du kan jag ta bort filen direkt när jag har loggat in, men om jag väntar 5 minuter så får jag "Du måste ha behörighet för det här objektet" igen, det är så här med installations filer, men inte med andra filer, någon här som kan hjälpa mig hur jag ska göra? jobbigt att starta om datorn för att kunna ta bort en fil!

Link to comment
Share on other sites

I vilken mapp sparar du filerna du laddar ner? Om du laddar ner dom någon annan stans, till exempel på skrivbordet, fungerar det bättre då? Testa även att slå av UAC genom att starta Systemkonfiguration > Verktyg och välj att Inaktivera UAC (om du inte redan gjort detta).

Jag dom laddas ner automatiskt till skrivbordet med FireFox.. har även testat att ladda ner samma fil igen och lägga den på andra hdd, men samma problem, mitt UAC är avstängt hela tiden! så jag vet inte vad som har hänt nu! men min dator har flippat med andra saker och bara stänger av sig så jag tog och formaterade och har inte upplevt det problemet ännu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...