Jump to content

Utforskaren kraschar med jämna mellanrum


linnet

Recommended Posts

Jaha det ska jag undersöka det satt ett nvidia grafikkort mi den innan som inte funkade som det skulle har installerat et ati radeon istället men drivtutinerna til nvidia ligger kvar i burken eftersom jag är lovad ett nytt kort  kan det va så att de  jäklas  eftersom jag fick ta hem drivrutiner till ati kortet också¨?

Link to comment
Share on other sites

Jag har exakt samma problem. Har en HP Pavilion d4595 med ett Nvidia Geforce 7900 GTX. Kortet verkar funka bra med drivrutinen så tror felet är nån annanstans. Skulle inte förvåna mej om nån uppdatering är orsaken...är inte så ovanligt numera att uppdateringarna gör att datorn inte vill fungera som den ska...Microsoft kanske tycker att vi ska skaffa Vista istället  ???

Har tyvärr installerat Windows Desktop Search och försöker jag ta bort den får jag en varning om att vissa program kan sluta fungera. Tänkte om det var den som strular till det..i alla fall tycker jag den suger kraft ur cpun. Provat att stänga av indexeringstjänsten för att se om utforskaren vill fungera bättre men icke då.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...