Jump to content

Bamse

Medlem
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Rosersberg

Bamse's Achievements

(2/8)

 1. Hej Manneman Problemet är att jag inte har något ordnat mediabibliotek. Vill bara lägga in lite nya låtar. Men när jag valt dom och ska synka så kommer det en varning om att allt annat på telefonen tas bort. Inte vad jag vill! Läste den guide som du länkar till och testade en variant som löste det hela. Jag skapade en ny spellista och la in dom låtar jag ville ha, kopplade in telefonen, valde "On this iPhone". I nedre delen av fönstret kunde jag välja min nya spellista och tryckte sen på autofyll. Nya låtar in, alla gamla kvar. Och så har man lärt lite till med hjälp av det bästa forumet, tack Manneman.
 2. Hej Försöker kopiera musik från datorn till en iPhone4S via Itunes. Hur jag än gör så går det inte. Någon som vet hur man gör? Har senaste versionen av Itunes. Tacksam för all hjälp.
 3. Hej, har precis lagt in W8 på en stationär dator och allt funkar problemfritt. Har även lagt till Mediacenter. Vad som irriterar är texten längst ner till höger där det står nuvarande version av Windows. Ungefär som det gör när man kör en beta. Någon som vet hur jag blir av med den? Tacksam för all hjälp.
 4. Får även jag detta meddelande. Har installerat i VB.
 5. Har laddat hem betan och skulle lägga in den i VB men möts av en bild där den vill ha en produktnyckel??? Var finner man en sån?????
 6. Hur, om det går, ändrar man färg på texten på klockan i aktivitetsfältet. Har för närvarande en så gott som genomskinlig bakgrund och klockan har vit textfärg, snudd på omöjlig att se. vore väldigt glad om det gick att fixa utan något andraparts-program. Tackar på förhand för all hjälp.
 7. Nu vet jag inte, men Comhems modem ska kopplas in där du har ditt tv-uttag. Där ska finnas 3 hål, varav ett sitter i mitten men lite ovanför. Det är datauttaget som Comhem använder. Det uttag som du nämner låter som bredbandsbolaget eller tele2 typ.
 8. Har du "3 hål i väggen"? Comhem levererar ju bredband via kabeltv-nätet. Om du inte har det återstår nog bara att prata med Comhem.
 9. Aj,aj, bredband från Comhem kan du bara få om du har "3 hål i väggen". Borde iochförsig Comhem se när du beställer!!!!
 10. Dra ut strömkabeln från modemet. Vänta 5 min. Tryck in den igen. Om lampan märkt "cable" inte lyser med fast sken efter 2-3 min så är ditt modem inte registrerat hoss Comhem än. Då får du nog ringa Comhem ändå.
 11. Om du kan logga in på "mina sidor" så har du en bredbandsuppkoppling. Dom finns ju på nätet.
 12. Kolla det här:http://www.tipsomvista.se/guider/111-windows-7/550-installera-windows-7-fran-ett-usb-minne.html
 13. Om du startar upp Explorer, expanderar Favoriter, klickar någonstans på skrivbordet, stänger utforskaren, sen startar den igen, hur ser det då ut? Har letat i registret,men jag är inte E-son
×
×
 • Create New...