Gå till innehåll

Mablung

Medlem
  • Innehållsantal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    bara@fraga.nu
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Falun

Mablung's Achievements

(2/8)

  1. Intel Corporation - Video - Intel® G965 Express Chipset är det senaste som står i uppdateringshistoriken. Det står två gånger också, vet inte om det kan vara det som ställer till det. Under installerade uppdateringar syns inga av de uppdateringarna som syns under historiken. Skärmen funkar numera hur bra som helst, var bara det att upplösningen ställdes om (till en upplösning skärmen tydligen inte klarade av) vid uppstart av något Intel-program som kördes. Har svårt att tro att det är något annat otyg eftersom jag inte gjort något annat än att ha installerat uppdateringarna och kört systemåterställning.
  2. Jag har en Fujitsu Siemens Scaleo E med Win Vista MCE. Efter att datorn automatiskt hade installerat uppdateringar från Microsoft Update så fick jag "out of range" förutom i felsäkert läge. Först försökte jag med systemåterställning men när det inte fungerade så startade jag i felsäkert läge och försökte fixa det. Till slut lyckades jag ändra i registret så att datorn använde en upplösning som fungerade utan några problem. Men strax upptäckte jag att inte det gick att ansluta till WLAN:et. Det går att se de trådlösa nätverken men det går inte att ansluta till dem. När jag försöker ansluta får jag ett meddelande som säger "Det går inte att starta den överordnade tjänsten eller gruppen". Dessutom går det inte att aktivera Windows-brandväggen. När jag försöker starta tjänsterna manuellt får jag åtkomst nekad. Kanske gick något fel när jag använde systemåterställning, mitt problem verkar ju likna http://support.microsoft.com/kb/329441/sv lite.
  3. Okej, här kommer en lite guide hur man bara installerar Windows Live Messenger. [li]Välj en version av Windows Live Messenger och ladda hem den: Windows Live Messenger 8.5.1228.816 (svensk version) Windows Live Messenger 8.5.1228.816 (engelsk version) [/li] [li]Troligen kommer inget hända när du försöker starta programmet, men klicka på det ändå...[/li] [li]Öppna sedan %SystemRoot%System32configsystemprofileAppDataLocalWindowsLiveInstallerMsiSources Där ska du hitta MSI-filen, den har olika namn beroende på vilken version av Messenger du laddat ner. Svensk version: Install_{20503DFE-E5B2-491E-B2C5-8BCB5BF5B9E9}.msi Engelsk version: Install_{508CE775-4BA4-4748-82DF-FE28DA9F03B0}.msi [/li] [li]Kör filen, Messenger kommer att installeras "tyst", utan att fråga någonting. Genvägen till Messenger ligger nu i mappen Windows Live i Start-menyn, ifall någon har missat det.[/li] Om det här skulle publiceras nån annanstans vill jag gärna stå som källa eller nåt... Ozzyman: Kolla in http://www.anti-tgtsoft.com/?p=14
  4. C:Documents and Settings<ditt användarnamn>Application DataMicrosoftMSN Messenger<ditt ID-nummer> Men du behöver nog något program för att ta backup.
  5. Mablung

    Måste betala?

    Logga in på www.hotmail.com eller skaffa något annat som t ex Gmail
  6. Det där är den läckta betan (det har funnits flera läckta versioner av Messenger Plus! Live som funnits här och där ett bra tag nu). Vet inte om stenis uppskattar att man länkar till läckta betaversioner... Varför skrev du det i den här tråden istället för att skapa en ny? Fast det är ju du som är moderator, inte jag.
  7. Klart det gör... Ett tips, spara inte dina bilder som BMP. Det tar sån onödigt lång tid att ladda.
  8. Pluginprogrammet stenis skriver om är ietab.
  9. http://lunaelement.net/index.php?go=downloads
  10. http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhan...for-WinXP.shtml
  11. För att göra en hemsida bör du lära dig html och ha antingen ett webbhotell eller en egen webbserver att ha din webbplats på. Några sidor om HTML: http://webdesignskolan.se http://htmlsidan.se För att kolla att din kod inte innehåller några slarvfel så kan du använda: http://validator.w3.org eller ett tillägg till Firefox (om du nu använder Firefox)
  12. Du behöver bara Anteckningar för att redigera XML-filer.
×
×
  • Skapa nytt...