aok

Medlem
 • Innehållsantal

  271
 • Gick med

 • Besökte senast

Om aok

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Vill bara berätta att jag äntligen tagit tag i livet, växt upp, klippt mig och köpt mig en Mac. Jag tog mina kontakter ur outlook till en usb-sticka och stängde av pc'n genom att slita ur strömkabeln på ett argt sätt (drog hastigt i sladden och inte i stickproppen), sedan förpassades den till garaget där den nu får stå i kylan med all skam. Sedan packade jag upp själva härligheten. Åh så skönt allt blev sen, lugnt; stilla; tyst och alldeles alldeles underbart Tack alla som gjort det möjligt att leva och härda ut med Windows i alla dessa år genom denna oumbärliga källa av kunskap och åsik
 2. Hej.. Testa att se om du finner denna bilden till nytta.
 3. Det där sissta klippet med peguoten e ju verkligen helt sinnessjukt.. snacka felmarginal noll, ingen abs ingen antispin, galet.
 4. Kände trycket från resten av er.. vill igentligen inte alls ha något Windows 7 Ultimate utan gör detta bara för att fylla ut det mycket tunna startfältet. Förövrigt så såg jag artikeln om Ipad vs Google Tablet och kan bara säga att ALLA behöver en Ipad, punkt!
 5. Ditt kort stöder dx10.. ska du kunna dra nytta av dx11 får du byta, men jag tror ju knappast att du kommer ha specielt mycket roligare ännu på bra länge, för det är inte många spel som utnyttjar dx11 som jag vet iaf. Det är precis som när dx10 va "nytt" de flesta spel som kom länge efter använde och använder i vissa fall fortfarande i dx9.
 6. Finns det inte någon sida som visar "pålitligheten" så som antal materialfel osv på själva diskarna etc? har för mig att jag hadde en sådan länk förr där man kunde se vilka fabrikat som tex hadde minnst reklamationer för tillfället.. men det är kanske inte aktuellt längre.
 7. Lys med en ficklampa på bildytan och se om bilden finns där.. kan ju vara tändaren till belysningen av lcdpanelen, en tändare kostar inte många kronor och är ganska lätt å byta.
 8. öööö.. försöker ladda nerprogramet via länken Comodo Leaktest.. så stoppar mitt antivirus detta och säger "win32 trojan downloader" !?!? va e det frågan om?
 9. Antar att det är "bra" om man inte vet vilket stift som är vad.. är det det du menar? Vill inte vara dum på något vis men det är nog ganska otroligt att den som inte kan ta reda på stiftbellägningende själv är samme person som skulle kunna dra nytta av guiden, men det är ju bara i mitt huvud kanske.
 10. "Request Read/Delivery Receipt" under "Options" ? Och så du vet kan du söka i hjälp avdelningen på tex ordet Receipt eller Delivery osv så får du ganska bra träffar där