Jump to content

kudden

Medlem
 • Posts

  1,145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

7 Followers

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  göteborg

Recent Profile Visitors

16,395 profile views

kudden's Achievements

(7/8)

 1. Hej' Det är ditt säkerhetsprogram som stänger defender. inte malwarebytes.. Låt defender vara avstängt.Du behöver inte två brandväggar.
 2. Men om man nu går tillbaka till huvudfrågan. Hur är det med dublettfilerna. Någon som har en åsikt?
 3. Nej du har kanske rätt:) Men det tar bort en del skräp och allt man behöver finns på ett ställe. Man får ju akta sig för att inte gräva för djupt i registret.
 4. Hej. Det undrar jag också. Gjorde det en gång med ASC men det skulle jag aldrig gjort. Sparade en fil av varje och tog bort resten. Resultatet blev ju nästan katastrof. Vågar mig inte på det.
 5. En Glad Påsk till Alla:)

 6. kudden

  EazyFix

  Jo det är från länken du visade. Men jag har mig veterligen inte laddat ner det och absolut inte köpt det...
 7. kudden

  EazyFix

  Hej. Vad är detta för skumt program som startar upp först av allt vid start och försvinner direkt. Har inte laddat ner det och har ingen aning om var det kommer ifrån. Tror jag letat igenom hela datorn efter det men hittar ingenting. Har kört mam, superantisp och mam rootkit men ingen hittar det. Var kommer det ifrån och hur tar jag bort det? Nån som vet?
 8. Hej. Funderar lite över detta program. Laddade hem det och körde en skanning. Över 300 hot hittades. Kör jag Malwarebytes som jag dessutom har i proversion hittas ingenting. Inte heller när jag skannar med Norton eller Superantispyware. Tycker det är underligt att just SpyHunter hittar så mycket. Har nån kläm på hur bra programmet egentligen är? Har läst lite om det och meningarna verkar delade. Det är ju ingen vits med att betala 10 euro som man får erbjudande om när man skall ta bort det om det helt enkelt tar bort för mycket. .
 9. Hej Lasse. Jag minns inte just nu,men för ett tag sedan var jag inne på i-net och kikade. Du bor ju i Stockholm och där finns också en butik. Gå in och prata med personalen. Ha det gott.
 10. Hej. Jag måste komma in med en fråga.. Funderar själv på att köpa en ny laptop. Ser att det finns med win7 och bättre prestanda till samma pris. Behövs verkligen win8??
 11. Gott Nytt År Alla.

 12. Hej, Har haft MAM pro Tillsammans med Norton security -12 och nu -13 och dom inte bara fungerar bra ihop. Dom även komplitterar varandra.Är man ute på djupt vatten är det alltid något av programmen som säger ifrån. Finns väl inga program som är 100% säkra var för sig men denna kombinationen verkar det vara110%. Så kör dom ihop.Görbra .
 13. Blir på gott humör när det snöar:)

×
×
 • Create New...