kudden

Medlem
 • Innehållsantal

  1 145
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  1

7 följare

Om kudden

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  göteborg

Senaste besökare till profilen

16 036 profilvisningar
 1. En Glad Påsk till Alla:)

 2. Hej, Har haft MAM pro Tillsammans med Norton security -12 och nu -13 och dom inte bara fungerar bra ihop. Dom även komplitterar varandra.Är man ute på djupt vatten är det alltid något av programmen som säger ifrån. Finns väl inga program som är 100% säkra var för sig men denna kombinationen verkar det vara110%. Så kör dom ihop.Görbra .
 3. Blir på gott humör när det snöar:)

 4. Nya Bondfilmen var ju grymt bra:)

 5. Vill ha snö snart..

  1. Lasse B

   Lasse B

   Samma här, hellre det, än grått & slaskigt.

  2. essin

   essin

   Aj,aj,aj. Här fanns den igår.

 6. GRATTIS LINKÖPING :D :D Har sett en av den mest spännande match någonsin. Tur man har en månad kvar på canal+ Och att Djurgården får spela i kvalserien :P :P Än en gång...GRATTISSSSSS....
 7. Sol idag.Jättefin höstdag:)

 8. Hej ja så skall det se ut Frölundas vinst satt bra.Men vad hände mot AIK??? Och ingen vinst för LHC heller. Det skrivs inte så mycket längre här.Vi börjar väl inte ledsna . Det klart..Serien är lång men ack så viktigt ändå. HV-vinst igår. Det var synd det,annars skulle vi ligga på topp igen.
 9. Herregud,Jag rodnar. Har nog blivit senil :wacko:
 10. Ja ni tog Växsjös skalp också.Bra. Och bra gick även för LHC.Grattis. Men var sjutton är mina smileys?? Borta med vinden..
 11. Hej.Klart ni kommer till slutspel.Vilket år gjorde ni inte det?Det börjar bli vinster nu och det stärker så klart moralen.Jag börjar längta att gå till scandinavium nu och se en match.Nu när det är regnigt och mörkt skulle det va skönt att sitta och titta live på en bra match.
 12. Hej.Klart ni kommer till slutspel.Vilket år gjorde ni inte det?Det börjar bli vinster nu och det stärker så klart moralen.Jag börjar längta att gå till scandinavium nu och se en match.Nu när det är regnigt och mörkt skulle det va skönt att sitta och titta live på en bra match.
 13. Hej. Då var det dags. Och mot vilka?? Frölunda såklart Där bröts trenden för båda lagen. Grattis Mats. Men jag undrar fortfarande hur det kunde hända...
 14. Ja det hjälper nog definitivt. Den mest meriterande tränaren vi haft i Sverige har ju en enorm näsa för att para ihop rätt kedjor, och ger ett lugn till spelarna som ingen annan kan!