Cynthia

Medlem
 • Posts

  815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About Cynthia

 • Birthday 07/02/1964

Kontaktmetoder

 • MSN
  cynthia.sweden@spray.se
 • Skype
  cynthia.sweden@spray.se

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Från
  Malmö

Recent Profile Visitors

12,205 profile views

Cynthia's Achievements

(6/8)

 1. Verkar ju gå att komma runt TPM om man vill installera 11:an. https://allthings.how/how-to-fix-this-pc-cant-run-windows-11-error/ Det här kravet på TPM hänger väl ihop med ökat skydd mot ransomware? Lär ju bli kul när folk som inte har en susning om BIOS & Co ska in och ändra på sina inställningar för att köra 11:an. Fattade jag MS rätt så är svenska ett av språken som kommer att finnas med i betaversionerna av 11:an.
 2. Så IE 11 åker ut med de senaste uppdateringarna. Tyckte det var snack om att den där 3D foldern också skulle ha försvunnit efter vårens uppdatering, men den är kvar.
 3. 21H1 uppdateringen måste ha varit den minsta sedan Hedenhös tid. Tog inte många sekunder att installera den. Får väl hoppas på fler spännande saker i nästa version.
 4. I Windows Update fönstret gå in på avancerade alternativ och välj "uppdatera andra microsoftprodukter".
 5. När jag köper en ny laserskrivare brukar jag kika i vilken prisklass tonerkassetterna ligger i. Skrivarnas vanliga funktioner brukar vara ganska likvärdiga mellan märkena.
 6. Andra format: 0510420946 / +46510420946. 35 personer har hittills sökt på 0510-42 09 46. Telefonnumret kommer från operatören Voice Integrate Nordic AB.
 7. Har samma skrivare och ibland funkar det icke. Lösningen för mig är att flytta kabeln till ett annat USB uttag i datorn.
 8. Kollat så att batteriet funkar på moderkortet? Låter ju som om datorn "glömmer" inställningarna mellan omstarterna.
 9. Strömförsörjningen kan ju vara ett problem.
 10. Någon verkar ha bemödat sig att uppdatera den svenska språkfilen till ver 7.0.
 11. Har haft den installerad över en månad nu. Kommer lite kumulativa uppdateringar då och då. Ev problemfixar rullas ju ut via någon uppdatering även om du skulle installera nuvarande 2001 version.
 12. Stora förbättringen var att man blev av med den gamla Edge. I övrigt är mobiltelefonfunktionerna stadigt bättre.
 13. Dyker väl upp i vågor allt eftersom den släpps till olika datorvarianter. Enklast är väl att ändra i Windows Update så att du går med i Release Preview Ring. Brukar trilla ner någon uppdatering per vecka. https://insider.windows.com/en-us/how-to-pc/#about-rings
 14. Dök upp i natt på Windows Update. Samma uppdateringssätt som i höstas. Snabbt och smidigt. Trodde dock att man hade slängt ut den gamla Edge till förmån för den nya. Verkar inte så. Tack för ditt länkande i den här tråden. Uppskattat!
 15. Cynthia

  Spamfilter

  Telia är klyddiga. Gick inte att skicka .exe filer i epost i vart fall tidigare. Går inte heller att styra vad som ska anses vara spam.