Gå till innehåll

Grooge

Medlem
  • Innehållsantal

    357
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Grooge

  1. Har laddat ner torrent innehållande mp3 fil. När jag högerklickar på mp3 filen så kommer högerklicks menyn upp med cirka hälften av dom alternativen som är normalt, bifogar bilder på det normala respektive den felaktiga. mp3filen går inte heller att flytta med klipp ut. Tacksam om någon kan hjälpa mig.
  2. Tack, ser ut att vara andvändbart
  3. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614 tror detta är rätta platsen för dig.
  4. Ok isåfall kan jag lika gärna skjuta burken ska iallafall gå över till RCen ville ha koll på detta problem innan ominstallation men då verkar det enklare att byta och se om problemet kvarstår. Tack för denna information.
  5. Tappar som sagt en Usb disk stup i kvarten och så poppar "spela upp automatiskt" upp och därmed så är disken tillbaka i en kvart eller en timme och så upprepas hela proceduren igen, nån som har en ide om vad fn detta beror på ? Tacksam för alla förslag.
  6. Finns bara en sak att säga om detta "skit bakom spakarna" hade köpt skivor av kass kvalitet efter byte gick det galant. Tack för synpunkter och råd.
  7. Har nu bränt även i ImgBurn vilken säger att bränningen gick bra men står och stampar på verifieringen 99% och där blir den kvar.
  8. Brännt som image i nero express, hur tar jag reda på om ISOn är korrupt ?
  9. glöm vad jag sa om länk, det märkliga är att jag brännt på tre olika skivor i två olika brännare och får lik fb inte till det fattar inte vad som blir fel för brännarn säger varje gång att bränningen lyckades.
  10. Sprit ny skiva direkt ur förpackningen fattar noll, har inte hunnit följa din länk än återkommer.
  11. Tack det kanske är ett sätt, men jag är fortfarande undrande går det inte att bränna ISOn på en dual layer skiva ?
  12. Eftersom DL skivor är det ända jag har hemma så försökte jag bränna ISOn på en sån men på boot skämen står den bara och tuggar vid det blinkande vita stecket!! Någon som vet ?
  13. Får plötsligt upp "Test Mode" i varje hörn på skärmen, nägon som har en ide om vad detta betyder ? jag förstår ingenting.
  14. Som sagt "spela upp automatiskt" popar upp stup i kvarten, detta för en extern USB disk, förstår inte varför detta sker då disken varit installerad länge och fungerat fel fritt bortsett ifrån att varje gång denna pop upp kommer så blir någon enstaka torrent i utorrent rödmarkerad och den säger att filen inte går att hitta, vilket löses med att starta om torrenten och allt är frid och fröjd till nästa pop upp som kan komma efter en kvart eller ett dygn. Någon som begriper vad fn det kan handla om ? tacksam för alla förslag tips !
  15. Office-Groove autostartar i maximerat läge vilket är fb irriterande någon som vet om och hur jag kan ändra detta till att det startar minimerat.
  16. Jo det gäller nog att passa sig som sagt, och vad gäller uppkopplings möjligheter så tror jag inte det finns nägon lur med fler möjligheter än vad x1an har, återigen tack.
  17. Jätte tack för bifogade länkar skall kolla på dom och se vad jag kan lära mig av dessa
  18. Remote desktop verkar väl av dina beskrivningar att dömma vara lösningen, vad gäller anslutning på telefon så är väl det en fråga som jag ochså måste lära mig mera om vad som krävs för att kunna göra detta på ett bra sätt, och självklart nej jag har inte tänkt överföra 1 terabyte. Behöver som sagt tillgång till studiematriel för att lära mig detta.
  19. I första hand ha tillgång till filer mappar och då talar vi om 1Terabyte i runda slängar, i ett vidare perspektive så visst skulle jag gärna kunna fjärrstyra hela burken om möjligt, men här kanske vi kommer in på saker som är utopier eller ? jag är som sagt totalt okunnig inom detta.
  20. Jag kan noll kring detta men ja jag vill kunna ansluta (PPCen xperia x1) till datorn hemma och ha fullständig kontroll över den. inte för jag vet om det har någon betydelse men datorn hemma har fiber med möjlighet 100/100 uppkoppling.
  21. Nej vad jag tänkte mig var att jag under ett kundbesök kommer på att jag behöver ett dokument från datorn på kontoret och då kopplar upp mig med PPCen och hämtar dokumentet. Hoppas denna förklaring är begripligare än den förra.
  22. Kan någon tipsa om var jag kan hitta information rörande uppkoppling mellan mobile 6.1 och vista ultimate. Inser att förklaringen är kass men hoppas ändå att någon begriper vad jag är ute efter, tacksam för all hjälp.
  23. Japp det var som jag misstänkte SP2RC strulade till det och microsoft ger ingen support på beta, rc programvara. Avinstallation av SP2RC löste problemet.
×
×
  • Skapa nytt...