hammerfall

Medlem
 • Innehållsantal

  118
 • Gick med

 • Besökte senast

Om hammerfall

 • Rank

 • Födelsedag 1972-12-03

Kontaktmetoder

 • MSN
  anders.wallgren@live.se
 • Hemsida
  http://hem.bredband.net/b106775
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Karlskrona
 • Intressen
  Dottern, Datorer, kvinnor, Aikido.

Senaste besökare till profilen

4 728 profilvisningar
 1. Om ryktet stämmer så får amerikanska myndigheter direkt tillgång till datorn om W10 installerats.
 2. Hej! En bekant till mej sitter med denna dator, den är 2 år gammal, och han behöver köra om den. Jag har haft en PB för många år sen, så jag minns inte vilken knapp(/knapp kombination som gällde för att komma åt återställningen på denna dator. Någon som kan ge mej upplysning om hur man gör?
 3. Har du bränt ut återställnings skivorna till Vista? I så fall går det att genomföra, men du måste formatera om hårddisken inne i installationen för vista, inte snabb format dock.
 4. En windows xp maskin, firefox som webläsare. Direktuppkopplade på internet. Tvivlar på att de har brandvägg, nyss börjat med deras maskiner. Ska kolla länken du skrev. Problemet är att jag blockat sidan i hosts filen, men de kan ändå komma åt sidan från mail.
 5. Någon vänlig här som kan hjälpa mej med detta? Hjälper till på ett företag med att spärra just denna site, men funkar inte med hosts filen, sidan kan kommas åt via länk i mail.
 6. Vilken klient använde du vid chatten?
 7. Vad jag förstått är det bara lösenordet som återställs, inget annat.
 8. "C:\\Windows\\system32\\rundll32.exe C:\\Windows\\system32\\OobeFldr.dll,ShowWelcomeCenter LaunchedBy_StartMenuShortcut" (utan "") och se om det framkallar ditt meddelandet Detta framkallade inte felmeddelandet, har IE8, gillar inte ie9.
 9. Har "hem.bredband.net/b106775" som start sida. Ska testa och se om det hjälper.
 10. Får upp en ruta på skrivbordet varje gång jag startar datorn. "Fel på webbsidan" Någon som vet hur jag får bort detta?
 11. Ursäkta en fråga. Men varför är alla så betagna av Iphone? Säkerheten på den luren är ju lika med noll! Bank ärenden ska man ju absolut undvika, likaså ta ner apps.
 12. Är absolut inget måste att låsa startsidan, tyckte det var priaktiskt innan, nu bryr jag mej inte.
 13. Skulle inte ta en Iphone om försäljaren så slängde den efter mej. Den må vara beprövad och stabil, men i sverige ser jag ingen framtid för denna lur, detta enbart på grund av Apples lama garanti. "Under 0 grader gäller ingen garanti om luren går sönder utomhus" Detta från Apple själva. Jag vet dock en operatör som har garanti för telefonen, och det är Tre... Enligt vad jag läst (kan ha fel) så är det bara dom som har garanti på denna lur. Iphone, nej tack.
 14. Ursäkta att jag lägger mej i, men jag har till dags datum bara hittat ett program som faktiskt INTE sänker min dator. MS security essential. W7 är bra mycket snabbare nu än när jag hade diverse olika av prog installerade (Inkl. Panda) Fördelen jag hade med Panda var att jag kunde "låsa" startsidan, det går tyvärr inte i MSSE. Alla får ha sin favvo, jag har min.