Jump to content

Raven_Crystal

Medlem
 • Posts

  276
 • Joined

 • Last visited

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man

Raven_Crystal's Achievements

(4/8)

 1. Varför ändras Waterfox till Firefox när man byter språk? Ett språkpaket ska vel bara översätta programmet, kan man ändra så att det står Waterfox igen?
 2. Vart hittar man Tools? Hittar bara Options >> Content >> Languages >> Choose >> Select language to add... sen valde jag svenska. Men det gällde ju bara på vilket språk sidorna visas i. Har inte hittat några andra språk inställningar i Waterfox.
 3. Det är bara för på vilket språk webbsidorna ska visas, Waterfox är fortfarande på engelska.
 4. Installerade Waterfox och tog ner språkpaketet, men det funkar inte? Fortfarande Waterfox på engelska... prövade att stänga av och stänga på tillägget men det hjälpte inte?
 5. Har inte hittat någon annan webbläsare som är helt x64, Firefox har ingen x64 bitars version och inte Google Chrome heller. Ska man köra x64 bitars versioner av Firefox så får man köra tex Waterfox och det finns inga svenska språkpaket till Waterfox.
 6. När man går in på Youtube med Internet Explorer 9 x64 bitars får man upp en ruta där det står: You are using Microsoft Internet Explorer 7 web browser. YouTube is ending support for Internet Explorer 7 soon, update your browser now. Varför är det så? Sen är det ett annat problem, varför är bägge Internet Explorer 9 genvägarna på Startmenyn i Windows 7 x64 SP1 x64 bitars Internet Explorer? Ska jag köra x32 bitars Internet Explorer 9 får jag gå: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer och sedan klicka på iexplore? Genvägen till Internet Explorer 9 x32 bitars har försvunnit från Startmenyn? Bägge genvägarna till Internet Explorer 9 är x64 bitars på Startmenyn?
 7. Testade Hiijack This och här är loggen: Vad är Unknown owner och (file missing) som står efter endel av filerna? Fattar ingenting, ska man bocka i dessa i HiijackThis och sedan ta " Fix checked" ?
 8. Försökte köra verktyget VSP1CLN.EXE i Windows 7 men det gick inte? Verkar inte finnas i Windows 7, finns det nått annat verktyg som gör SP1 permanent osv som VSP1CLN.EXE gör?
 9. Äntligen kan man ändra temat i 7-Zip Fanns många snygga teman i det programmet.
 10. Lösningen finns här: http://www.winhelponline.com/blog/using-activex-filtering-in-ie9/ Man får skapa en register nyckel på sidor man vill ha som undantag i ActiveX Filtreringen.
 11. När man kör ActiveX-filtrering i IE9 så blockerar den videor från YouTube från att visas. Vilket gör att man måste ställa av ActiveX-filtreringen när man besöker YouTube... jag tänkte om det går att lägga till en White list i ActiveX-filtreringen från siter som tex YouTube så man slipper ställa av o på ActiveX filtreringen hela tiden när man besöker sidorna. Uppmärksamma att jag menar ActiveX-filtreringen och inte Spårningsskyddet
 12. Hadde ochså problem med VLC och HD formaten, typ frös imellanåt osv. Så jag kan tipsa om Gom Media Player: http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html den kör alla format problemfritt. Finns inte codec installerad i Gom Player så letar den upp codec själv och så kan man ladda hem den och installera.
×
×
 • Create New...