Raven_Crystal

Medlem
 • Innehållsantal

  276
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Raven_Crystal

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Hadde ochså problem med VLC och HD formaten, typ frös imellanåt osv. Så jag kan tipsa om Gom Media Player: http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html den kör alla format problemfritt. Finns inte codec installerad i Gom Player så letar den upp codec själv och så kan man ladda hem den och installera.
 2. Hittade ett program som tar bort "Websidan kan inte visas" texten, Homer: http://www.funkytoad.com/.
 3. När MVPS blockerar ads står det exempelvis "Webbsidan kan inte visas" där ad:en har varit, någon som vet hur man får bort det?
 4. Installerade om VLC och testade en fil utan tema och det verkar som det fungerade bättre.
 5. Ja det är cache-rebuild:en va? Det som kommer upp innan video klippet startar typ "rebuild cache" eller vad det är.
 6. Ok, ska testa det. Men jag har om jag inte minns fel haft samma problem med versionerna innan ochså. Har ju lagt till ett skin/tema men det ska vel inte göra någon skillnad?
 7. När man kållar på film med VLC så krashar den ibland mitt i, det fryser till och blir liksom svart och sen kommer det upp att VLC alternativt vlc.exe har slutat att fungera? Hur löser man det? Kör version 1.1.4.
 8. Tackar. Ska ochså gå tillbaka till Windows Live 2009, tycke inte om Windows Live 2011.
 9. Varför syns bara Inkorgen och Papperskorgen när man kör Hotmail i Thunderbird? Går det att ställa in så man kommer åt hela sin Hotmail i Thunderbird?
 10. Tror vi har samma problem Detta meddelande får jag upp när jag ska skicka eller svara på mail: Vet ej om det har med VPN och göra eller vad det är som inte går?
 11. Någon som vet när Firefox 4 kommer i stabil version?
 12. Ja det stämmer. Tror Skruf snus bara säljs i Småland, har inte sett det nån annanstans vad jag kan minnas. Göteborgs Rapé Lingon är rätt god ochså... Tar du en dosa om dan? Det gör jag.
 13. Tycker Kronan portion rinner för mycket nu, det gjorde den inte innan.
 14. Skruf Tranbär portion, men burkar ibland varva av med lite General lös eller Rapé lös.