Jump to content

[LÖST] Kan ej ansluta till internet efter installationen av SP3


Master_812

Recommended Posts

Som rubriken säger så går de inte att ansluta till internet det som händer är att när man trycker på ikonen för mitt adsl så står de ingen anlutning/begränsad eller ingen alls hur gör ja för att lösa detta.?

Testade att ta bort Sp3 då funka de igen man vil ju ha sp3 installerad ju men de går ju inte att ansluta när ja har sp3 instalerat :- Tips någon? /Master_812

Link to comment
Share on other sites

Som rubriken säger så går de inte att ansluta till internet det som händer är att när man trycker på ikonen för mitt adsl så står de ingen anlutning/begränsad eller ingen alls hur gör ja för att lösa detta.?

Testade att ta bort Sp3 då funka de igen man vil ju ha sp3 installerad ju men de går ju inte att ansluta när ja har sp3 instalerat :- Tips någon? /Master_812

Har du provat att reparera anslutningen?.... Kontrollpanelen / Nätverksanslutningar... högerklicka på Anslutning till lokalt nätverk och välj Reparera!

Link to comment
Share on other sites

Hej.

Kan det vara brandväggen som stoppar?

Har Du inte använt Panda som AV tidigare - kanske den som spökar till det.

Nu hjälper det inte att länka till deras webbsupport då länken blir fel.

Finns ett svar där varför man inte kommer ut på internet efter installationen av Panda,

Kanske värt att prova.

http://www.pcm.se/int/default.asp

Support > Panda Webbsupport (FAQ) > Supportguiden - Allmänt > Vanliga frågor efter installation >

Jag kommer inte ut på nätet efter att jag installerat Panda.

Hoppas det löser sig. Lycka till.

Link to comment
Share on other sites

Hej.

Kan det vara brandväggen som stoppar?

Har Du inte använt Panda som AV tidigare - kanske den som spökar till det.

Nu hjälper det inte att länka till deras webbsupport då länken blir fel.

Finns ett svar där varför man inte kommer ut på internet efter installationen av Panda,

Kanske värt att prova.

http://www.pcm.se/int/default.asp

Support > Panda Webbsupport (FAQ) > Supportguiden - Allmänt > Vanliga frågor efter installation >

Jag kommer inte ut på nätet efter att jag installerat Panda.

Hoppas det löser sig. Lycka till.

Huh? sånt där vet ja har redan har tittat där redan så  :-
Link to comment
Share on other sites

Så har nu löst de hela nu funkar de fint

Kan du tänka dig att bjuda oss andra på vad som orsakade felet?

Ser en annan tråd om epostproblem, kan kanske vara samma...

/Sir_N

Panda hade gjort så den sak som behövs för att ansluta hade fått statusen ingen anslutning ja återskapade listan av alla dom program som använder sig av brandväggen och ändrade men minns inte namnet på ja hm får leta reda på de så skriver ja de
Link to comment
Share on other sites

Så har nu löst de hela nu funkar de fint

Kan du tänka dig att bjuda oss andra på vad som orsakade felet?

Ser en annan tråd om epostproblem, kan kanske vara samma...

/Sir_N

Panda hade gjort så den sak som behövs för att ansluta hade fått statusen ingen anslutning ja återskapade listan av alla dom program som använder sig av brandväggen och ändrade men minns inte namnet på ja hm får leta reda på de så skriver ja de

Tror de hette så här kanske har fel men men *Bilden* hmmmzn9.th.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...