Problem med anslutning (battle.net)


Shilex
 Share

Recommended Posts

Hej,

Vilket operativsystem har du, XP eller Vista?

Har du Vista... vilken version?

Router, brandvägg, antivirus... kort sagt vad har du för dator?

Enl bilderna har du inte någon internetanslutning.

Link to comment
Share on other sites

Om "Power" blinkar gult,

Det är någonting fel med SpeedTouch och det går inte att

starta det.

Åtgärd:

􀀗 Dra ur alla sladdar från SpeedTouch och eventuella

datorer och eluttaget. Vänta i fem sekunder och

anslut SpeedTouch igen och slå på det.

􀀗 Kör uppgraderingsguiden för SpeedTouch för att

återställa systemprogramvaran. Den finns på cdmenyn.

DSL Blinkar grönt:

Det går inte att synkronisera DSL-tjänsten.

Åtgärd:

􀀗 Se till att SpeedTouch är anslutet till den DSLaktiverade

telefonlinjen.

􀀗 Se till att mikrofiltren sitter rätt (annars är risken stor

att den vanliga telefonlinjen fungerar dåligt).

􀀗 Se till att korrekt SpeedTouch-variant (ISDN eller

POTS) enligt DSL-/telefontjänsten används i

lokalerna.

􀀗 Hör efter med Internet-leverantören om aktuella

driftstörningar, om anslutningen tidigare fungerade.

Troligtvis en följd av ovanstående "Power"...

Wlan blinkar:

􀀗 WLAN-lampan blinkar om det förekommer trådlös

LAN-aktivitet. Den kan ha flera färger:􀀗 Grön: SpeedTouch:s trådlösa åtkomstpunkt

används i högsta säkerhetsläge (WPA). Se till att

samma WPA-kryptering används på WLANklienten.

􀀗 Gul: SpeedTouch:s trådlösa åtkomstpunkt

används i medelsäkerhetsläge (WEP). Se till att

samma WEP-kryptering används på WLANklienten.

􀀗 Röd: SpeedTouch:s trådlösa åtkomstpunkt

använder ingen säkerhet.

Åtgärd:

􀀗 WLAN-lampan lyser inte om den trådlösa

åtkomstpunkten för SpeedTouch är inaktiverad. Om

du använder trådlöst nätverk ser du till att WLAN är

aktiverat på SpeedTouch. Gör så här:

1 Gå till SpeedTouch-webbsidorna

2 På menyn markerar du Hem > Gränssnitt.

3 Klicka på WLAN.

4 Klicka på Konfigurera.

5 Markera Gränssnitt aktiverat. Om du inte kör trådlöst ska du avaktivera detta

Link to comment
Share on other sites

okej, men inget av dem blinkar eller så, men det står jag såhär när jag försöker ansluta: "if you are using a modem to acess your service provider and are not configured for Dialup Networking, you may have to initiate the connection manually" , jag kanske ska göra det? Men behöver hjälp med det isf.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share