Gå till innehåll

Olivier

Medlem
  • Innehållsantal

    398
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Olivier

  1. Jaja då, får väl ta och slänga ut det. Var länge sedan jag använde Java och blir mest massa uppdaterande..
  2. Råkade associera .dll-filer med programmet Anteckningar och vill ta bort detta. I Standardprogram verkar man bara kunna byta program som ska associeras. Hur skulle jag kunna göra? Dåligt om man inte kan ta tillbaka standard, dvs ha utan association.
  3. Spelet har nu blivit free-to-play upp till lvl 15, så jag tog och testade det. Riktigt roligt.
  4. Verkar kul. Måste man betala per månad för att spela?
  5. Olivier

    Spotify

    Ja. Var det dåligt?
  6. Olivier

    Firefox 8.0.1

    Detta var ju intressant Fanns det någon changelog på 8.0.1? Jag tror aldrig att den kom ut via den automatiska uppdateringen. Eller jag fick inte fatt i den i alla fall...
  7. Ja, på min Windows 7 64-bitars-burk. Fungerade efter att ha raderat LibreOffice användarmapp och klickat ungefär 7 gånger på krysset när dialogrutan som säger att man inte har Java installerat kommer upp...
  8. Tack ska ni ha! Ska bli intressant att se vad Google gör av detta projekt.
  9. Ser den ut så som standard eller är det ett tema?
  10. Samma här. Dålig uppdateringsfunktion som säger att man har den senaste när det är en lögn.
  11. Deras räknare fungerar ironiskt nog bättre i Chrome än i Firefox för mig. Räknaren flyter på bättre och texten blir på engelska, i Firefox är den på typ arabiska?
  12. Kanske CCleaner kan fixa det? Läs lite om CCleaner här.
  13. Det förändrar ju situationen något Antog att en tidning som PC för Alla gör om till svensk tid om inget annat står... Och så har de skrivet "månad" i stället för "måndag". Kan de inte göra något rätt!?
  14. Jo det skulle den tror jag... Till och med 17:00 enligt PC för Alla. Väntar förväntansfullt. Har ej tittat på någon betaversion/RC alls.
  15. Seal Hunter - låt ditt aggressiva jag gå loss på de små söta varelserna - http://www.acc.umu.se/~asker/
  16. Nja. Inga jag ska köpa. Väntar på Diablo III (och i mina drömmar på Warcraft IV).
  17. Datorn verkar jättebra. Har dock själv dåliga erfarenheter av Acer. En kompis bärbara Acer-dator överhettades. Tror och hoppas dock att det var en "måndagsmodell".
  18. Jag har använt Norton Internet Security, F-Secure, Norman och AVG/Comodo. Jag har faktiskt upplevt Symantec's Norton som den bästa av dessa.
  19. Installerade om operativsystemet av en annan anledning och nu heter mappen "Dokument" igen. Måste ha blivit något fel med konfigurationsfilen.
  20. Min bärbara dator Asus M70SR hänger sig då och då. Jag har haft detta problem i 11 månader men har inte gjort något åt det tidigare eftersom jag trodde att en ominstallation av hela Windows Vista skulle fixa problemet. I helgen gjorde jag dock en ominstallaion av Vista utan att datorn slutade "hänga sig". Till och med under installationen av Vista igår, så hängde sig datorn. Jag har även testat att uppdaterat alla drivrutiner utan att detta har gett resultat. Vad kan felet vara? Information om "hängningarna": * Sker 0-15 gånger per dag. * Varar i ganska exakt 5 minuter alltid. * Sker aldrig under själva uppstarten av operativsystemet. * Allt fryser, utom muspekaren ibland. * Innan hängningarna sker låter det ett knäpp inifrån datorn. Information om datorn: * Operativsystem: Windows Vista 32-bitars * RAM-minne - 4 GB * Hårddisk - 4x139 GB * Intel® Core2 Duo Processor T9300/T8300/T8100 : 2.5 GHz - 2.1 GHz, 6/3MB On-Die L2 Cache * ATI Mobility Radeon® HD 3470, External 256MB VRAM
  21. Upptäckte att de nya ordlistorna la sig på ett helt annat ställe: C:\Users\"användare"\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\jkj8nlus.default\extensions\sv@dictionaries.addons.mozilla.org för den svenska och C:\Users\"användare"\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\jkj8nlus.default\extensions\en-GB@dictionaries.addons.mozilla.org för den engelska Mina ordlister var ganska utdaterade så att man lägger de bland andra tillägg kanske kom för längesedan.
  22. Så dumt av mig! Jag som satt och letade i C:\Users\Oliver\AppData\Roaming\Mozilla. Tack för hjälpen och för väldigt snabbt svar Sunshine!
  23. Jag har avinstallerat ordlistorna via tillägg fast de är kvar, så jag får radera de manuellt. Använder Vista och Firefox 3.5. Vet någon var mappen/filen med Firefox ordlistor ligger?
×
×
  • Skapa nytt...