Jump to content

Wheninrome

Medlem
 • Posts

  872
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Inte valt

Wheninrome's Achievements

(6/8)

 1. Jag menar på knappar och länkar, att datorn inte verkar reagera på klicket utan att man får klicka en gång till ganska snabbt eller rent av dubbelklicka. Detta gäller alltså länkar och knappar.
 2. Jag har ett problem som uppstått efter en ren install av win10 pro med köpt licens och problemet består i att datorn knappt reagerar på musklick i ca 50% av fallen, såtillvida det krävs dubbla klick för att få önskad effekt. Nån som har erfarenhet av detta eller måste jag installera om? Hittar inga hyresgäster eller andra fel på min ssd.
 3. Jag använder ett program som heter Keepass och som fungerar ypperligt. Dock så anger det inte user och lösen per automatik på olika sidor eftersom det sköter webbläsarna själva, men eftersom jag inte litar fullt ut på dagens webbläsare så ber jag programmet att ange user och lösen krypterat på sidorna vilket fungerar lika snabbt och säkert.
 4. Jag har ett antal cellvärden jag vill påverka medelst knappar men får inte till ett macro för detta. Nån som har tips eller kunskap om detta? Range("C3").Select ActiveCell.FormulaR1C1 = "=RC[-1]+1" Enligt ovan så ändras C3 bara till värdet 1 fast jag vill ett givet värde ska öka med 1 istället. Nån vänlig som vill hjälpa?
 5. Av någon anledning valde jag att välja "Windows update" istället för "Microsoft update" samt välja anpassad sökning istället för den enklare sökningen och då efter ca 30 minuter poppar den igång och skyfflar ner uppdateringarna. Dock måste man ha uppdaterat sin webbläsare till Internet Explorer 8.0 innan man får det att fungera tydligen.
 6. Jag har testat med allt påtänkligt och t.o.m. försökt uppdatera IE till version 8, men då vill den så klart hämta uppdateringar till den och med detta står den och tuggar oändligt. Svchost.exe pumpar på 100% märkligt nog och jag har ärligt talat inte stött på detta problem tidigare. Jag har installerat XP på hundratals datorer förut, men först nu har detta problem uppstått, så helt klart har något förändrats med MS servrar. Fattar inte varför de inte släppte en sista SP4 med alla KB de släppt sedan SP3, eller i vart fall hänvisade till en sida där man kan hämta dem manuellt.
 7. Har en stationär dator som jag av arbetsmässiga skäl måste ha Windows XP på, men lyckas inte plocka ner några updates. Har provat alla möjliga och omöjliga tips och idéer som florerar på internet utan att ett enda hjälper. Testade också på en laptop som skulle återställas, och inte ens där fungerar det. Den gröna blobban åker fram och åter och bara "söker uppdateringar", men det sjuka är att svchost.exe numera tangerar 100% hela tiden och fryser datorn mer eller mindre. Ska vi gissa på Microsoft som stänger WU och vill tvinga användarna till nyare system, eller beror detta på nåt annat? Har testat två olika datorer, och flera olika varianter av XP men med samma resultat. Windows Update (WU) svarar inte...tips?
 8. Testa starta om routern. Jag har haft det där feler flera ggr och varit nära kasta ski*** i väggen bara av ren ilska. Bytte router och har inte haft det problemet mer sedan dess.
 9. Skumt, jag hittar ingen app eller uppdatering på Store. Vilken kategori ligger den i?
 10. Hur många appar du än flyttar till SD-kortet så kommer fortfarande deras minnesanvändning (cache) att lagras på det snabbare interna minnet.
 11. Håller med fullständigt. Samtidigt som IE i sig är totalt värdelöst som webbläsare så fyller inte AD Block nån som helst funktion i IE's webbläsare eftersom det inte går att välja vilka element att blockera, vilket man dock kan göra i Chrome. Märkligt att MS inte utvecklar sina produkter mer ändå. Jag vill kunna blockera alla denna jä*** reklam som finns på alla hemsidor. Vill jag läsa reklam kan jag gå till soprummet och läsa i returbingen för återvinningspapperet.
 12. Hade det inte varit enklare att ha en laptop längst fram som var ansluten till en trådlös router? Då slapp man all kabel menar jag...
 13. Testa appen Apps2SD som på ett enkelt sätt visar vilka appar du kan flytta till de externa minnet. Den är lika säker som bra att ha. Finns i både betal- och gratisvariant.
 14. Aha. okej men kan då den bärbara inkl mobilen ansluta trådlöst trots att routern då bara agerar switch menar du, eller måste jag kabelansluta laptop? Isf försvinner ju vitsen med router menar jag.
×
×
 • Create New...