Jump to content

Brother HL-730+


DAson

Recommended Posts

Har en dator till med Windows 7 Beta installerad på så och tänkte installera skrivaren igår på den datorn. Men när jag skulle installera skrivaren så fanns inte modellen Brother HL-730+ vad göra. Finns det inga drivrutiner till den skrivaren i Windows 7 Beta 1 Build 7000, det fanns andra Brother skrivare men ej min skrivarmodell. Skulle vilja använda den skrivaren när det inte finns så vet jag inte hur jag ska göra! Hjälp mig snälla.

//DAson

Link to comment
Share on other sites

Jag hittar det inte nu, men hade vi inte ett inlägg om en annan Brother skrivare för nån månad sen, och där var den ju samma modell som nåt annat fabrikat, som HADE drivrutiner, vad det nu var för fabrikat på den andra, men nåt japanskt märke var det iallafall!

Vista drivisar funkar ju garanterat till Win7 oxå, men försök att söka på Göbbels efter vilket ANNAT fabrikat din skrivarmodell motsvarar, så kanske Win7 har drivisar!

/LbL!

[Edit]

Ahhhhhhh, Lexmark är samma som Brother, åtminstone en del modeller, så ta reda på vilken Lexmark modell som motsvarar din Brother, så kanske den Lexmark drivaren finns i Win7 !

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Har försökt 3 ggr att installera min skrivare i Windows 7 men har fått meddelandet Failure se den bifogade bilden. Den söker på Windows Update som den brukar göra hämtar hem drivrutinen och ska installera den och då dyker Failure upp. Går det att installera skrivaren manuellt?

//DAson

Link to comment
Share on other sites

Gick in i Windows Update manuellt och sökte efter uppdatering då drivrutinerna till min Brother HL-730+ dök upp den hämtade hem drivrutinerna och installerade dem och jag hörde det klassiska ljudet när den kände av skrivaren så nu är den installerad. Kollade i Devices and Printers och där finns min skrivare installerad.

//DAson

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...