Jump to content

Får felmeddelande när jag ska gå in på Hotmail


Recommended Posts

Hej!

Idag när jag skulle gå in på http://www.hotmail.se fick jag följande felmeddelande (Se bild). Vad kan detta bero på och någon som har en lösning? När jag var inne på samma sida dagen innan så fungerade det men inte nu. :(

För övrigt så surfar jag med Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729).

Har även testat med IE-tab och då står sidan bara och laddar utan att något alls kommer upp vilket IE-tab i Firefox på min dator har gjort på alla webbsidor sedan jag uppgraderade från IE7 till IE8 för ett tag sedan. IE8 har aldrig fungerat utan den kraschar bara efter uppstart.

För att återgå till originalfrågan så undrar jag om någon vet hur man löser felet med att Hotmail inte fungerar eller om någon kanske vet om det är fel hos Microsoft.

post-3911-1239231018_thumb.png

EDIT: http://mobile.live.com/ fungerar på samma dator och med samma webbläsare som ovan. Så enda sättet för mig att läsa min mejl just nu är att använda mig av deras mobilanpassade sidan. :angry:

Link to comment
Share on other sites

Felet låg inte hos dig utan dom hade något problem med deras sida just vid det tillfället.

Dom kanske tog någon gammal server ur drift så att det blev mer trafik på just den du hamnade på och då orkade den inte sända sidan och gav dig då det där felmeddelandet istället.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...